Unlock voor iPhone 3G en 3GS uiterlijk zondag beschikbaar

De softwarematige unlock voor de iPhone 3G en 3GS wordt voor of op zondag beschikbaar gesteld door het href="http://blog.iphone-dev.org/" target="_blank">iPhone Dev Team</a>. Met de unlock kun je simlock van je iPhone verwijderen. Dit heeft <a href="http://twitter.com/musclenerd" target="_blank">MuscleNerd</a>, lid van het ontwikkelteam, via <a href="http://twitter.com/MuscleNerd/status/7759795385794560" target="_blank">Twitter</a> bekend gemaakt.

De unlock is gebaseerd op een kwetsbaarheid in de laatste 05.14.02 baseband die vorige maand werd gevonden door de hacker Sherif Hashim. Dit is de baseband die door de iPhone 3G en 3GS wordt gebruikt. Ook voor de baseband van de iPhone 4, de 02.10.04 baseband, heeft Hashim eerder een kwetsbaarheid gevonden. Een unlock voor de iPhone 4 is hierdoor eveneens mogelijk.

MuscleNerd laat via de tweet weten dat de unlock voor de nieuwste iPhone pas later zal komen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000