href="http://macworld.nl/a/09764366/eerste-tablet-only-magazine-of-krant-op-komst.html" target="_blank">The Daily</a>, de iPad-only krant van het Amerikaanse mediabedrijf <a href="http://www.newscorp.com/" target="_blank">Newscorp</a>, verschijnt in de week van 17 januari op de iPad. Eerder werd december 2010 genoemd als datum voor de lancering van de krant, maar dit lijkt niet te kloppen.

De digitale krant gaat gebruiken maken van abonnementen in iTunes die nog geïntroduceerd moet worden. Hierbij wordt het voor gebruikers mogelijk automatisch een bedrag af te laten schrijven voor het lezen van digitale content. The Daily gaat 99 eurocent per week kosten en gaat nieuwsartikelen leveren die specifiek voor de krant zijn geschreven. In de app wordt waarschijnlijk gebruik gemaakt van video en andere multimedia-eigenschappen. Daarnaast is er waarschijnlijk ooke en 3D-effect aanwezig, al is hier nog niet veel over bekend.

Na de lancering van The Daily zullen naar verwachting andere uitgeverijen ook gebruik gaan maken van de abonnementen.

Bron: All Things Digital

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000