FaceTime op de iPhone 3GS met de iSeeU

De koreaanse accessoire-maker href="http://playmass.com/en/">Playmass</a> heeft een oplossing bedacht waarmee je FaceTime kunt gebruiken op de iPhone 3GS. De iPhone 3GS heeft geen camera aan de voorkant, waardoor dit niet mogelijk is. <a href="http://playmass.com/en/iseeutime.asp">iSeeU</a> bevestigd echter een draaibare spiegel aan de iPhone waardoor de dit alsnog mogelijk is.

De camera kan ook weggedraaid worden, waardoor tijdens het bellen net als bij de iPhone 4 geschakeld kan worden tussen de gewone camera en de camera aan de 'voorkant', in dit geval dus via het spiegeltje. De iSeeU kan bevestigd worden aan de bovenkant van de telefoon. Het accessoire is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, groen en roze en kost vijfentwintig dollar. Je krijgt er gratis een opbergtasje bij. De iSeeU is volgens de website begin oktober 2010 leverbaar en kan nu alvast worden besteld. Aangezien het echter al begin oktober is geweest gaan wij er vanuit dat het accessoire binnenkort leverbaar is.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000