Dit zijn de beste Black Friday tv-deals van Sony

Dit zijn de beste Black Friday tv-deals van Sony

Televisie

Geplaatst: 25 november 2022 - 13:01

Partnerredactie

Wens je tijdens het WK voetbal een scherper en groter beeld? Profiteer dan nu van een hoge Black Friday-korting op een oogstrelende smart-tv van Sony. Je hebt keuze tussen prijsvriendelijke modellen van 55, 65, 75 en zelfs 85 inch. Dit is hét moment om een gloednieuwe beeldbuis te scoren.

In samenwerking met Sony.

Sony Bravia XR-55A95K

De allerbeste oled-tv van Sony

De Bravia XR-55A95K bevat een innovatief qd-oledpaneel van de laatste generatie. Deze schermtechniek toont zwart daadwerkelijk als zwart (en niet donkergrijs), waardoor donkere scènes altijd zijn voorzien van de juiste sfeer. Bij veel conventionele oled-tv’s blijft de helderheid ietwat achter, maar dit model heeft geen last van dit euvel. Integendeel! Het revolutionaire qd-oledpaneel toont zowel lichte als donkere beelden in de hoogste kwaliteit. Geniet van een rijke kleurenpracht en adembenemende contrasten, waarbij het qd-oledpaneel de werkelijkheid perfect reproduceert.

Voor bezitters van een PlayStation 5 is de Bravia XR-55A95K een ideale smart-tv. Zodra je deze gameconsole aansluit, kiest de smart-tv volautomatisch de beste HDR-instellingen. Bovendien verwerkt het tv-toestel gamebeelden in 4K-kwaliteit op een hoge framerate van 120 fps. Opvallend is de bijgesloten Bravia Cam. Gebruik die voor videogesprekken of bedien de televisie met handgebaren. Een ander pluspunt is de antireflectie-functie, waardoor je overdags zonder storende schitteringen televisiekijkt. Deze luxe smart-tv is voorzien van het besturingssysteem Google TV.

Check deze deal bij:

Sony Bravia XR-65X95K

Hoge nauwkeurigheid dankzij mini-ledpaneel

Deze 65inch-televisie geeft aan de hand van het mini-ledpaneel zowel heldere kleuren als diepzwarte contrasten nauwkeurig weer. Anders dan bij reguliere led-tv’s stuurt de Sony Bravia 65X95K de achtergrondverlichting namelijk zeer gericht aan. De ingebouwde leds zijn compact en dicht op elkaar gepositioneerd. Hierdoor toont deze chique beeldbuis heldere en donkere objecten gelijktijdig op het scherm in de beste kwaliteit. Geniet van realistische beelden die de werkelijkheid precies nabootsen.

Google TV is als besturingssysteem op deze smart-tv genesteld. Heb hiermee rechtstreeks toegang tot Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en andere favoriete streamingdiensten. Ligt de afstandsbediening buiten jouw bereik? Bedien het toestel dan met je stem, want de Bravia 65X95K ondersteunt Google Assistent.

Dankzij de functie Acoustic Multi-Audio lijken stemmen daadwerkelijk afkomstig van personages op het scherm te komen. Profiteer daarmee van een nog reëlere kijkervaring. Tot slot werkt deze Bravia-televisie naadloos samen met een PlayStation 5, want het tv-toestel kiest automatisch instellingen voor de fraaiste en vloeiendste gameplay.

Check deze deal bij:

Sony Bravia XR-55A80J

Prijsvriendelijke oled-tv met realistische contrasten

Het hoogwaardige oledpaneel van de Sony Bravia XR-55A80J toont natuurgetrouwe kleuren en inktzwarte contrasten. Dankzij de individueel aangestuurde pixels verschijnen documentaires, tv-programma’s en games zo realistisch mogelijk in beeld. Geniet van detailrijke schaduwen, waarbij subtiele kleurverschillen duidelijk zichtbaar zijn.

De aanwezige Cognitive Processor XR biedt veel meerwaarde. Deze slimme rekenmodule analyseert continu getoonde objecten, waarna de televisie op eigen houtje de kleur, de helderheid en het contrast aanpast. Het resultaat is een lust voor het oog! De behuizing bevat bovendien een lichtsensor. Op basis van het aanwezige omgevingslicht past de beeldbuis automatisch de helderheid aan. Geniet zowel overdags als ’s avonds van een optimaal beeld.

Naast uitstekende visuele eigenschappen heeft deze smart-tv nog veel meer te bieden. Zo is de gebruikersomgeving voorzien van Google TV met alle bekende video-apps. Verder ondersteunt de bijgesloten afstandsbediening spraakbediening. Kortom, roep met je stem eenvoudig een andere tv-zender of streamingdienst op. De Bravia XR-55A80J vormt een goede match met een PlayStation 5 of andere nextgen-console. Speel moderne games moeiteloos in 4K-kwaliteit op een hoge framerate van 120 fps. Zo vloeiend zag je videospelletjes nog nooit!

Check deze bij:

Sony Bravia KD-85X85K

Levensgroot ledpaneel met 4K-beeld

Zoek je een kwalitatieve led-tv met een enorm beeld, dan ben je bij deze Sony Bravia KD-85X85K aan het juiste adres. Met een schermdiagonaal van ruim twee(!) meter zit elk gezinslid voortaan op het puntje van de stoel. Kijkers kunnen nauwelijks aan zo’n omvangrijk beeld ontsnappen. Het ledpaneel toont met een maximale resolutie van 3840 × 2160 pixels de kleinste details. Vanwege de forse beeldbuis beleef je Netflix-, Disney+- en Amazon Prime Video-series in het vervolg heel wat intenser.

Kies in het overzichtelijke Google TV-menu je favoriete video-app en geniet van een heerlijk filmavondje. De ondersteuning voor Dolby Vision komt hierbij goed van pas. Deze HDR-functie resulteert tijdens geschikte videostreams in een gedetailleerder kleurbereik. Luister via Dolby Atmos-integratie bovendien naar een goed geluid, waarbij effecten vanuit meerdere richtingen je oren bereiken.

De Bravia KD-85X85K past met behulp van een lichtsensor de helderheid vanzelf aan. Profiteer hierdoor op elk tijdstip van een optimale helderheid. Tot slot is de vernieuwingsfrequentie van 100 hertz een pluspunt. Games, tv-programma’s, series en sportwedstrijden verschijnen hierdoor zeer vloeiend in beeld.

 Check deze deal bij:

Sony Bravia KD-75X89K

Grote led-tv voor een eerlijke prijs

Een groot beeld tegen een schappelijk prijskaartje. Zo laat de kwalitatieve Sony Bravia KD-75X89K zich in het kort omschrijven. Met een indrukwekkend schermdiagonaal van 75 inch volgen alle gezinsleden op deze led-tv moeiteloos een spannend film of meeslepende sportwedstrijd. Open in Google TV Netflix, Disney+, YouTube of een andere video-app en stream er lustig op los. Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 100 hertz verschijnen de beelden vloeiend op het hoogwaardige ledpaneel. Verbind je via één van de vier HDMI2.1-poorten een PlayStation 5 of andere nextgen-console? De smart-tv toont gamebeelden in de hoogste beeldkwaliteit met een framerate van 120 fps.

Naast een fraai beeld wens je natuurlijk ook een goed geluid. Dat zit bij de Bravia KD-75X89K wel goed. De geïntegreerde speakers verwerken probleemloos Dolby Atmos-audio van geschikte streams. Geluidsgolven bereiken hierdoor vanuit verschillende hoeken van de kamer de zitpositie. Een leuk extraatje is de handsfree functie van Google TV. Handig voor het geval er geen afstandsbediening in de buurt is.

Check deze deal bij:

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000