Review: Philips SoundStage HTL4110B

Review: Philips SoundStage HTL4110B

Home cinema

Geplaatst: 26 september 2015 - 06:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:43

Om het geluid van een platte tv wat meer body te geven, ontkomt u niet aan de aanschaf van extra speakers. Wilt u dit relatief onopvallend doen, dan is een soundbase zoals deze Philips HTL4110B een goede keuze, u zet uw tv hier namelijk bovenop.

De HTL4110B is gemaakt van mdf, materiaal dat goed is in het opvangen van trillingen en dus uitermate geschikt is voor speakers. Aansluiten op de tv kan via HDMI, maar ook optisch en coaxiaal digitaal. Deze kabels worden overigens niet meegeleverd. Verder kunt u apparaten zoals smartphones en tablets aansluiten via de analoge ingangen. De 3,5mm-aansluiting zit aan de rechterkant helemaal vooraan, dus die is goed te bereiken. Daar zit ook nog een usb-aansluiting waar u een opslagmedium met muziekbestanden op aan kunt sluiten. Bluetooth en nfc zijn eveneens beschikbaar voor draadloze verbindingen met mobiele apparaten. De geluidskwaliteit is gezien de prijs goed, al mist de output wel wat detail en verfijning.

Conclusie

Deze soundbase combineert veel mogelijkheden met een relatief lage prijs en een bovengemiddelde weergave.

Adviesprijs: € 200,–

Voor meer informatie: www.philips.nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000