Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Audio

Geplaatst: 26 augustus 2021 - 06:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Maikel Dijkhuizen

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Bose QuietComfort Earbuds

Diverse producten van het gerenommeerde audiomerk Bose zijn momenteel op Amazon.nl aantrekkelijk geprijsd, zoals deze muzikale oordopjes. De zogeheten QuietComfort Earbuds bevatten elf niveaus voor actieve ruisonderdrukking. Bepaal dus zelf in hoeverre je omgevingsgeluid wilt horen. Op een enkele acculading luisteren muziekliefhebbers tot zes uur naar muziek. Aan de hand van de meegeleverde oplaadcase kun je de in-ears eventueel onderweg opladen. De capaciteit bedraagt hiervan nog eens twaalf uur. De behuizing voldoet aan de IPx4-norm, waardoor de luisterapparaatjes best een spatje regen kunnen verdragen. Fijn is dat de Britse fabrikant drie maten siliconen oordopjes meelevert, zodat je de beste pasvorm kunt kiezen. Het product is verkrijgbaar in een zwarte en witte kleurstelling.

Prijs: Van € 279,95 voor € 234,-

© PXimport

Bose Solo Soundbar Series II

Bezit je een bescheiden (slaapkamer)tv, dan is deze betaalbare Bose-soundbar een welkome aanvulling. Koppel de langwerpige speaker via de digitale (optisch of coaxiaal) of analoge ingang aan een televisie en geniet van een goed geluid. Blikkerige stemmen zijn voortaan verleden tijd! Het audiomerk levert een compacte afstandsbediening mee. 

© PXimport

Gebruik de BASS-knop om het basniveau op te krikken of koppel via de bluetooth-toets een smartphone aan het audiosysteem. Via deze draadloze koppeling vuur je bijvoorbeeld Spotify-afspeellijsten op de Solo Soundbar Series II af. Er is daarnaast ook een dialoogmodus zodat je onder meer gesprekken van een talkshow beter kunt volgen. Vanwege de bescheiden lengte van amper 55 centimeter matcht deze kwalitatieve soundbar uitstekend met kleine smart-tv’s. Bose levert een stalen muurbeugel mee, al kun je de soundbar natuurlijk ook gewoon op een (televisie)meubel neerzetten.

Prijs: Van € 199,95 voor € 154,-

Tado Slimme Thermostaat V3+

Lijkt met de donkere dagen in aantocht een slimme thermostaat je wel wat? Dit starterspakket van Tado is bij Amazon.nl veruit het goedkoopst, want andere (web)winkels hanteren een tarief van ruim tweehonderd euro. Met de Tado Slimme Thermostaat V3+ koppel je het verwarmingssysteem aan het thuisnetwerk, zodat je de temperatuur via een app op je smartphone kunt reguleren. 

© PXimport

Stel bijvoorbeeld een schema in of gebruik de geofencing-functie. Bij laatstgenoemde optie schakelt de verwarming automatisch omlaag zodra jij het huis verlaat (vereist aanvullend maandabonnement van 2,99 euro). Fijn is dat deze slimme thermostaat bij de temperatuurregeling rekening houdt met lokale weersvoorspellingen. Vanwege dit inzicht stookt de verwarming niet meer dan nodig. Het product is compatibel met Google Assistent, Apple HomeKit en IFTTT. Het is eventueel mogelijk om de temperatuur per kamer te reguleren, al vereist dat wel los verkrijgbare slimme radiatorknoppen.

Prijs : Van € 229,99 voor € 148,99

Eufy RoboVac G30

Een slimme robotstofzuiger met flink wat zuigkracht is doorgaans stevig aan de prijs, maar met een korting van 75 euro vallen de kosten van de Eufy RoboVac G30 nog alleszins mee. Gebruik een app op je smartphone om deze huishoudhulp te bedienen. Overigens kiest de stofzuiger aan de hand van negen sensors op eigen houtje de efficiëntste route. Je gebruikt de app onder meer voor schema’s en handmatige besturing. Geef verder ook aan wanneer er een kamer een extra stofzuigronde verdient. Op vervuilde plekken verhoogt de robotstofzuiger automatisch de zuigkracht. 

© PXimport

Dankzij zijn grote wielen is de Eufy RoboVac G30 zowel voor harde als zachte vloeren geschikt. Het opgegeven volumeniveau bedraagt 56 decibel en het aanwezige stofreservoir heeft een capaciteit van 0,6 liter.

Prijs: Van € 299,99 voor € 224,99

Philips Fidelio X2HR/00

Zoek je een kwalitatieve bekabelde hoofdtelefoon zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt, dan is de afgeprijsde Philips Fidelio X2HR/00 een uitstekende keuze. De ruime oorschelpen bestaan uit schuimrubber, waardoor ze prettig aanvoelen. Verder bevat de behuizing ook een verstelbare hoofdband. Vanwege het hoge draagcomfort is deze over-ear-koptelefoon prima geschikt voor lange luistersessies. Prik de 3,5mm-plug in een smartphone, tablet, laptop of pc en geniet van de warme klanken. De productdoos bevat daarnaast een 6,3mm-adapter, zodat je de koptelefoon ook in combinatie met een geschikte versterker of receiver kunt gebruiken. 

© PXimport

In de oorschelpen zijn neodymium-drivers met een diameter van vijf centimeter verwerkt. Voor hoofdtelefoon-begrippen is dat ruim bemeten en dat komt de audiokwaliteit alleen maar ten goede. Tot slot is de Fidelio X2HR/00 ook nog eens stijlvol afgewerkt.

Prijs: Van € 122,98 voor € 94,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000