Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Audio

Geplaatst: 24 juni 2021 - 06:36

Aangepast: 25 november 2022 - 11:00

Maikel Dijkhuizen

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag! 

Chetoo 75900_SML

Zoek je een betaalbare achteruitrijcamera, dan hebben snelle beslissers extra voordeel. Deze aanbieding eindigt namelijk vandaag (24-06-21) om 18.30 uur. Rondom de waterdichte camera bevinden zich 12 ledlampen, waardoor je de auto ook in het donker gemakkelijk kunt parkeren. Op het lcd-scherm van 4,3 inch zie je precies hoe ver je nog naar achteren kunt. De schermresolutie van 480 × 272 pixels voldoet voor parkeerdoeleinden prima. 

© PXimport

Dankzij de groothoeklens van 170 graden parkeer je voortaan probleemloos achteruit tussen twee auto’s in. Je ziet namelijk een groot deel van de omgeving. In de productdoos bevindt zich een verlengkabel van tien meter, zodat je de Chetoo 75900_SML voor de meeste voertuigen kunt gebruiken.

Prijs: Van € 41,99 voor € 35,69

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Als je een luxe bluetoothkoptelefoon met een hoge audiokwaliteit wenst, is de Bose Noise Cancelling Headphones 700 een aanrader. Met name de zwarte en zilverkleurige editie zijn momenteel op Amazon.nl aantrekkelijk geprijsd. Dit stijlvolle luisterapparaat bevat ruime gekantelde oorschelpen met zachte oorkussens. De fabrikant ontwikkelde het product dan ook met het oog op lange luistersessies. Niet voor niets biedt de accu een speeltijd tot zo’n twintig uur. 

© PXimport

Fijn is dat je als luisteraar keuze hebt uit elf niveaus actieve geluidsonderdrukking. Bepaal zelf in hoeverre je omgevingsgeluiden voor je oren blokkeert. Verder weert de slimme microfoon eveneens hinderlijke omgevingsgeluiden, zodat je buiten in de storm nog altijd goed verstaanbaar bent voor gesprekspartners. Een nuttige toevoeging is spraakondersteuning via Google Assistent. Kies met je stem onder meer de muziekweergave of vraag een weerbericht op. Bezitters van een iPhone kunnen via de rechteroorschelp nieuwe muziek op Spotify selecteren. Kortom, laat jezelf verrassen met verse deuntjes die passen bij je muzieksmaak! Bose levert een stevige opberghoes mee.

Prijs: Vanaf € 251,95

Nokia Android TV Streaming Box 8000

Lijkt het gebruik van Android-apps op je televisie wel wat? De onlangs verschenen Android TV Streaming Box 8000 van Nokia is op Amazon.nl momenteel het goedkoopst. Koppel deze mediaspeler via HDMI aan een televisie en verbind hem via wifi of ethernet met je thuisnetwerk. Vervolgens heb je rechtstreeks toegang tot Android-apps als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en YouTube. 

© PXimport

Installeer vanuit de Play Store alle apps die je maar wenst. De interne opslagcapaciteit voor de opslag van apps bedraagt 8 GB. Dankzij de geïntegreerde Chromecast-functie start je daarnaast eenvoudig streams vanaf een smartphone of tablet. Geniet vanwege Ultra HD-ondersteuning van haarscherpe beelden. Nokia levert een afstandsbediening met verlichte toetsen mee.

Prijs : € 87,90

Tihokile SCART naar HDMI Converter

Wie een nieuwe televisie aanschaft, treft hoogst waarschijnlijk geen scartaansluiting achterop de beeldbuis aan. Lastig wanneer je bijvoorbeeld nog een oude dvd-speler of videorecorder wilt gebruiken. Met deze prijsvriendelijke adapter van Tihokile los je dit euvel op. Prik de scartkabel afkomstig van videoapparatuur aan de ene zijde en gebruik een HDMI-kabel aan de andere zijde om de adapter met de televisie te verbinden. Afhankelijk van de aangesloten videobron zet je de schakelaar op 720p of 1080p. 

© PXimport

Houd er rekening mee dat deze adapter netstroom vereist, dus zorg in de buurt voor een vrij stopcontact. Dankzij het kleine formaat werk je dit apparaatje gemakkelijk in of achter een televisiemeubel weg.

Prijs: Van € 19,99 voor € 14,69

Elegiant BTI-036

Met dit goedkope apparaatje voeg je aan ieder audiosysteem bluetooth toe. Handig voor het geval je bijvoorbeeld Spotify- of Apple Music-streams op een traditionele hifiset wilt beluisteren. Gebruik de witte en rode tulpuitgangen en koppel de Elegiant BTI-036 als audiobron aan je versterker, receiver of soundbar. Verder is er ook een 3,5mm-geluidsuitgang voorhanden, zodat je de bluetoothontvanger ook aan een laptop of pc kunt koppelen. 

© PXimport

In de behuizing bevindt zich een accu. Het is in de buurt van het audiosysteem dus niet per se nodig om een stopcontact vrij te maken. Na zo’n twintig uur luisteren heeft de accu weer een oplaadbeurt nodig. Ontvang je een inkomende telefoonoproep? De behuizing heeft een microfoon, zodat je het gesprek rechtstreeks kunt aannemen. Spoor de Elegiant BTI-036 op in de lijst met bluetoothapparaten van je smartphone en speel vervolgens je favoriete liedjes af.

Prijs: Van € 19,99 voor € 16,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000