Gratis software demo's tijdens iDays

De echte Macfreak kan het niet zijn ontgaan dat morgen de iDays weer van start gaan. Voor de vijfde maal slaan Apple-winkeliers hun handen ineen om Mac-bezitters te overstelpen met aanbiedingen en gratis demo-sessies. En om PC-bezitters te verleiden eindelijk over te stappen naar de Mac natuurlijk.

Van 3 tot en met 5 juni vinden voor de vijfde keer de iDays plaats. Apple-winkeliers door het hele land (de zogenaamde 'Premium Resellers') slaan de handen ineen om Mac-users te overstelpen met aanbiedingen en meer. Drie dagen vol demo-sessies bijvoorbeeld. Nu heb je de kans om een opfriscursus GarageBand, iWeb, iMovie en iPhoto te volgen. Gratis, en voor niks. Je hoeft je alleen maar even aan te melden. Waar de dichtstbijzijnde Apple-store zit, vind je hier (premium resellers zijn herkenbaar aan de rode icoontjes).

Wil je en passant ook nog even een iPod winnen? In de iDays Treasure Hunt moet je wel je hersens gebruiken! Hoe lees je hier.

En mocht dat nou allemaal te veel moeite zijn, loot dan gewoon mee voor de MacWorld iTunes giftcards ;-)

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000