MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 december 2011 - 08:04

Op de website MyHeritage zijn 21 miljoen stambomen en 900 miljoen profielen te vinden, die zijn aangemaakt door miljoenen families. MyHeritage komt nu met een app waarmee de familiegeschiedenis ook op mobiel en tablet te zien is.

MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

De app maakt gebruik van recente HTML5-technologie en maakt het mogelijk om in te zoomen op specifieke informatie over voorouders en verwanten via de 'knijpbeweging'. Door eenvoudig te tikken op de stamboom en het scherm te verslepen kan men gemakkelijk door diverse generaties heen bladeren. De app laat zeven generaties van de familie zien inclusief foto's en een uitgebreide profiel van ieder familielid. Door simpelweg te tikken op een familielid kan de gebruiker het familielid ook meteen bellen of mailen. Aanstaande verjaardagen en jubilea worden in de stamboom gemarkeerd om een extra geheugensteuntje te geven.

Gezichtsherkenning

Door het gebruikmaken van gezichtsherkenningstechnieken kunnen personen worden herkend op foto’s zodat je de foto makkelijk direct met hen kan delen. De techniek wordt ook gebruikt in de MyCeleb app, waarbij je kunt nagaan op welke internationale ster je lijkt. De MyHeritage app synchroniseert automatisch alle gegevens inclusief de foto's die gemaakt zijn tijdens familiereünies, bruiloften en andere familie evenementen, met de familie website van de gebruiker op MyHeritage.

De mobiele MyHeritage app is gratis beschikbaar in the App Store en Android Market. Een stamboom aanmaken doe je op MyHeritage.nl.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000