KLM meet & seat app

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 december 2011 - 09:03

KLM werkt aan een app waarmee je als reiziger kunt zien wie er van je sociale netwerken (Facebook/Linkedin) in hetzelfde vliegtuig reist als jij.

KLM meet & seat app

Alle reizigers met een e-ticket en een Facebook of Linkedin-account staan geregistreerd in de app (als zij hiervoor gekozen hebben). Hierdoorkun je zien wie er allemaal aan boord stapt en je kunt kiezen naast wie je wilt komen te zitten (of van wie je juist zo ver mogelijk af wilt zitten). Hierdoor kan de reis plezieriger worden.

We zien ook andere toepassingen zoals Planely, waarbij je je reisplannen meldt en kunt zien wie van Facebook en Linkedin dezelfde reisplannen heeft. Malaysia Airlines zou ook al een dergelijke app als KLM hebben, maar daarbij kan je niet kiezen naast wie je komt te zitten en kan je alleen de eigen vrienden op Facebook zien die dezelfde vlucht nemen. De app zou begin volgend jaar al beschikbaar kunnen komen.

[Via: Tnooz]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000