© CIDimport

Dieven willen iPhone geen Android

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 december 2011 - 07:31

Aangepast: 19 september 2022 - 13:38

Redactie

In New York is een groep criminelen uit op de mobieltjes van studenten. Niet alle mobieltjes, want de dieven gaan alleen voor de iPhone. Een Android-telefoon van Motorola mogen de studenten houden.

Dieven willen iPhone geen Android

Het eerste slachtoffer van de bende had een iPhone en kon die inleveren, de tweede student had een Motorola Droid maar die moesten ze niet, alleen het geld was voldoende. De derde student zei tegen de dieven dat ze geen iPhone had, maar de dieven konden niet geloven dat ze geen iPhone haden werd tegen een hek gesmeten, waarna de dieven haar spullen doorzochten op zoek naar een iPhone. De studenten aan de campus van Columbia denken dat de iPhones beter door te verkopen zijn dan andere merken en de dieven daarom specifiek op iPhones uit zijn. Een studente met een BlackBerry zegt zich toch wat beledigd te voelen dat dieven haar telefoon niet moeten en alleen voor iPhones lijken te gaan.

De dieven zijn nog niet opgepakt maar staan wel op bewakingscamera’s.

[Via: NBC New York]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000