Microsoft levert Surface Studio-pc's eerder uit

Microsoft is eerder begonnen met het uitleveren van haar nieuwe krachtige Surface Studio-computers. Het was de bedoeling om de nieuwe computer pas halverwege december uit te leveren.

De nieuwe Surface Studio kon al enige tijd in pre-order worden besteld, maar Microsoft vertelde klanten dat ze tot halverwege december moesten wachten voordat ze de desktop-pc zouden ontvangen. Het blijkt nu dat Microsoft nu al begint met het leveren van de eerste modellen. Gebruikers die nu echter een Surface Studio bestellen, moeten alsnog wachten: die apparaten worden waarschijnlijk pas begin 2017 naar klanten verscheept. Microsoft heeft nu ook een speciale helpdesk geopend waar klanten met vragen over de Surface Studio terecht kunnen.

Nederland

De pre-orders die worden uitgerold gelden alleen in de Verenigde Staten. De Surface Studio is in Nederland voorlopig nog niet te koop, het is nog niet bekend wanneer Microsoft de Surface Studio in Europa gaat uitbrengen.

Surface Studio

De Surface Studio is de krachtige desktop-pc van Microsoft, die in de goedkoopste configuratie 3000 dollar kost. De duurste variant - met een Intel Core i7-processor, 32 GB werkgeheugen en 2TB opslag, kost 4100 dollar. Kopers krijgen daar dan wel een gratis Suface Dial bij, die los 99 dollar kost.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000