Nieuw op Videoland: beste series en films van augustus

© PXimport

Nieuw op Videoland: beste series en films van augustus

Televisie

Geplaatst: 5 augustus 2021 - 08:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:36

Redactie

Liefhebbers van Nederlandstalige series en films hebben veel profijt van Videoland. Na een gratis proefperiode van twee weken kun je vanaf € 4,99 euro per maand een abonnement afsluiten. Welke verse films en series mag je in augustus verwachten. Dit is er nieuw op Videoland.

Overspel (seizoen 1 t/m 3)

Een knappe fotografe (Iris) en een officier van justitie (Pepijn) vormen een setje. Zodra Iris de charismatische advocaat Willem tijdens een tentoonstelling tegenkomt, wordt alles anders. De twee krijgen een affaire. Saillant detail is dat Willem in zijn rol als advocaat de kastanjes uit het vuur haalt voor de omstreden vastgoedmagnaat Huub Couwenberg. Dat is namelijk zijn schoonvader. Pepijn zet de verhoudingen nog meer op scherp door namens het openbaar Ministerie tegen Huub (en dus ook Willem) een juridische zaak te beginnen. Tijdens deze meeslepende thrillerserie zit je tijdens elke aflevering op het puntje van je stoel.

Grown-ish (seizoen 1 t/m 3)

Ben je trouw kijker van de populaire komedieserie Black-ish, dan zijn de eerste drie seizoenen van Grown-ish beslist de moeite waard. Deze spin-off volgt de oudste dochter (Zoey) van de familie Johnsons. Zij verlaat het ouderlijk huis en gaat naar de universiteit. Helaas valt het wispelturige studentenleven haar af en toe zwaar. De jonge studente doet weliswaar nieuwe contacten op, maar die brengen haar bij tijd en wijle in de problemen. Zo komt Zoey in aanraking met verdovende middelen, raffelt ze schoolopdrachten af en loopt ze foute vriendjes tegen het lijf. Ondertussen maakt de vader van Zoey zich hevige zorgen. De eerste drie seizoenen staan nu op Videoland. Overigens is er ook al een vierde seizoen opgenomen, dus er zit nog meer in het vat. 

The L-Word: Generation Q (seizoen 2)

The L-Word: Generation Q belicht de wereld vanuit het perspectief van de LHBT-gemeenschap. Deze serie brengt in beeld voor welke uitdagingen een hechte vriendengroep uit Los Angeles komt te staan. Hoe gaan de lesbiennes en overige karakters uit de serie om met diverse vooroordelen, liefdesverdriet, tegenslagen en succes. The L-Word: Generation Q is een spin-off van The L Word, die vanaf 2004 tot 2009 is uitgebracht. Over de inhoud van het tweede seizoen is nog weinig bekend, al is er wel een trailer vrijgegeven. De tien afleveringen verschijnen vanaf 21 augustus op Videoland. 

Costa del Crime

De Zuid-Spaanse kust is niet alleen een populair toevluchtsoord voor toeristen, want achter de fraaie kustlijnen schuilen er belangrijke handelsroutes voor drugs. Om die reden wordt de Costa del Sol ook wel de Costa del Crime genoemd. In deze documentaire trekt Mick van Wely naar het zuiden om de drugsroutes in kaart te brengen. Zo vaart de bekende misdaadjournalist met de lokale politie mee om drugsboten te vinden, terwijl hij ook bij diverse andere politieacties een kijkje neemt achter de schermen. Costa del Crime is vanaf 12 augustus te zien.  

Grand Prix Zandvoort

Op 3, 4 en 5 september keert het rondreizende Formule 1-bolwerk na ruim 35 jaar eindelijk weer terug naar Zandvoort. Deze vierdelige docuserie bespreekt eerdere Formule 1-races die op het asfalt te midden van de duinen hebben plaatsgevonden. Waarom verliet ’s werelds populairste racefestijn de Nederlandse badplaats en welke hobbels hebben de organisatoren moeten nemen om na al die jaren weer een Formule 1-wedstrijd te organiseren? Jan Lammers voert in deze docuserie het woord. De afleveringen zijn vanaf 23 augustus te zien. 

Nieuwe titels

Naast Costa del Crime en Grand Prix Zandvoort verschijnen er met Een Ontdekkingstocht Door Tsjernobyl en Achter De Schermen Van Een Groot Cruiseschip eind augustus nóg twee interessante documentaires op Videoland. Daarnaast trekt het streamingplatform weer allerlei bekende films uit de kast, zoals Amsterdamned, Cruel Intentions, Snitch, The Boy Next Door, The Green Mile, The Scorpion King, The Terminator, Green Zone en City of Lies.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000