iPhone & iPad app: De beste films en series, wanneer jij ze wil zien

© PXimport

iPhone & iPad app: De beste films en series, wanneer jij ze wil zien

Geplaatst: 8 maart 2012 - 07:06

Aangepast: 16 november 2022 - 10:22

Redactie

Films kijken op de iPhone en iPad wordt steeds populairder. Of het nou via YouTube, Uitzendinggemist of een andere dienst is. Ook HBO mengt zich hier nu in met hun app HBO GO.

Als abonnee van HBO kun je via deze applicatie naar hun aanbod kijken. Wat bij het starten van de app opvalt is de moeite die het kost om HBO GO werkend te krijgen. Dit is jammer, met name omdat het een betaalde dienst is waar gebruik van gemaakt wordt. Zodra alles werkt belandt de gebruiker echter in een erg overzichtelijke omgeving om series en films te gaan kijken. Het bekijken van de beelden zelf gaat over 3G prima en via wifi werkt dat helemaal super. Het aanbod is groot en dat is prettig. Echter lijkt HBO GO meer geschikt voor iPad, een groter scherm kijkt toch prettiger.

Een nadeel van deze applicatie is dat je met 1 account maar op één apparaat kunt inloggen. Hierdoor moet er een keus gemaakt worden. Ook kun je als gezin zo niet met z'n alleen van de app genieten.

Kortom

HBO GO is een uitdaging bij het eerste gebruik, maar als het eenmaal werkt is het een fijne manier om te genieten van allerlei films en series op een iPhone of iPad. Het is een erg overzichtelijk geheel en HBO GO biedt een ruime keuze. Wel is een abonnement vereist.

Beoordeling 7/10

Bekijk HBO Go verder in de iTunes (iPhone & iPad)

© PXimport

In het onderstaande filmpje krijg je alvast een indruk van de films en series die je kan verwachten binnen de HBO Go app.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000