Categorie

Opslag

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Opslag

Altijd je foto’s en bestanden bij de hand met Samsung

Reis je als fotograaf de hele wereld over om het perfecte plaatje te schieten? Of ben je juist veel op kantoor, maar net zoveel thuis aan het werk? Dan is een portable SSD een onmisbaar apparaat. Je neemt ‘m supermakkelijk mee, en je zet bestanden razendsnel over. Zo grijp je nooit meer mis op belangrijke momenten, of dat nu tijdens een belangrijke call of bij dat ene speciale fotomoment is. Met de drie modellen in de Samsung Portable SSD T7-familie heb je altijd genoeg opslagruimte, gewoon in je broekzak.

1 december 2022 - 09:04

Partnerredactie

Opslag

Zo voorkom je dat je (vakantie)foto’s kwijtraakt

Tijdens jouw reizen kom je op de mooiste plekken, beleef je de kleurrijkste zonsondergangen en zwerf je uren door natuur, stad, of leuke dorpjes. Je doet er alles aan om prachtige foto’s te maken en wilt natuurlijk niet dat je alles nog voor je thuis bent kwijtraakt door zoiets als een haperende camera. Gelukkig is fotoverlies goed te voorkomen.

28 april 2022 - 06:20

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000