HP Envy 27-cp0350nd - Rappe all-in-one-pc voor creatievelingen

© PXimport

HP Envy 27-cp0350nd - Rappe all-in-one-pc voor creatievelingen

Geplaatst: 19 september 2022 - 06:55

Aangepast: 3 februari 2023 - 14:40

Redactie

Op zoek naar een luxe all-in-one-pc voor thuis? Dit stijlvolle exemplaar van HP biedt interessante specificaties in een slank jasje. Zo huist er in het 27inch-scherm een rappe Intel Core i7-processor en discrete videokaart. Opvallend is bovendien de bijgesloten magnetische webcam. Hoe bevalt de HP Envy cp0350nd in de praktijk?

De productdoos is weliswaar fors, maar eenmaal uitgepakt valt de omvang van deze desktop eigenlijk best mee. Alle componenten bevinden zich namelijk in een bescheiden schermbehuizing met dunne randen. Ideaal voor krappe werkplekken! Het gewicht bedraagt een kleine tien kilo. Verplaats de Envy 27-cp0350nd hierdoor bijvoorbeeld gemakkelijk van het bureau naar de keukentafel.

De behuizing van aluminium en kunststof voelt solide aan. Pluspunten zijn het in hoogte verstelbare scherm en het draadloze oplaadstation in de voet. HP levert een magnetische webcam mee. Bevestig die naar eigen inzicht op of onder de schermrand. Pas zo eenvoudig de hoek aan.

Efficiënt werken

Na het indrukken van de aan-uitknop start Windows 11 Home vlot op. De gebruikersomgeving navigeert soepel en apps openen snel. Niet gek, want aan de hand van een Intel Core i7-processor met twaalf rekenkernen en 16 GB werkgeheugen zijn de systeemprestaties prima. 

De Envy 27-cp0350nd produceert wel wat geluid. Tijdens drukke werkzaamheden laten de ventilators zich een beetje horen. Dat merk je overigens alleen in een stille ruimte.

© PXimport

Een muis en toetsenbord met een aangename aanslag zijn inbegrepen. Het piepkleine scrollwieltje van de muis is overigens wel even wennen. Fijn is dat de draadloze ontvanger in de machine is geïntegreerd, zodat er geen usb-apparaat uitsteekt. 

Beeldbewerken in 4K

De geïntegreerde ssd van 1TB biedt voldoende ruimte om grafische apps te installeren. Hierbij komt deze machine volledig tot zijn recht. Het kleurrijke 27inch-scherm van 3840 × 2160 pixels biedt tenslotte veel meerwaarde voor beeldbewerkers. 

Sluit via HDMI of de usb-c-poorten desgewenst extra monitors aan. Houd in sterk verlichte ruimtes wel rekening met reflecties. De aanwezige Bang & Olufsen-luidsprekers klinken iets beter dan de speakers van een doorsnee laptop. Verwacht daar dus niet te veel van.

© PXimport

Bloatware

HP heeft er een handje van om nieuwe systemen te voorzien van allerlei bloatware. Ondanks de hoge aanschafprijs is dat bij dit exemplaar helaas niet anders. Zo zien we in het startmenu proefversies van onder meer Dropbox, Adobe Express, LastPass, ExpressVPN, McAfee en Duet Display. Zonde, want hierdoor is het systeem al meteen vervuild. 

Lees ook: Bloatware verwijderen met gratis software

Conclusie

Voor multimedialiefhebbers en creatievelingen is de HP Envy 27-cp0350nd een prima all-in-one-pc. Het systeem is snel en heeft een prettig scherm van 27 inch. Nadelen zijn de schermreflecties en bloatware. Bovendien is de adviesprijs hoog.

8,0

ONS OORDEEL

HP Envy 27-cp0350nd

Pluspunten

Stijlvolle afwerking

Scherm in hoogte verstelbaar

Snelle gebruikersomgeving

Verplaatsbare webcam

Minpunten

Veel bloatware

Schermreflecties

Klein scrollwieltje muis

Duur

Conclusie

**Adviesprijs** Vanaf € 2299,- **Processor** Intel Core i7-12700 (12 cpu-cores) **RAM** 16 GB **Opslag** 1 TB NVMe-ssd **Videokaart** Nvidia GeForce RTX 3050 (4 GB) **Scherm** 27 inch (3840 × 2160 pixels) **OS** Windows 11 Home **Aansluitingen** 2x usb-c (usb 4/Thunderbolt 4), 6x usb-a, 1x usb-c, ethernet 10/100/1000, HDMI 2.1, 3,5mm-geluidsuitgang, kaartlezer **Draadloos** Wifi 5 (2x2), bluetooth 5.0 **Afmetingen** 61,36 × 21,2 × 50,77 centimeter **Gewicht** 9,95 kilo **Website** [www.hp.com]( https://www.hp.com/nl-nl/home.html)...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000