Apple kondigt Apple Watch Series 7 aan

© PXimport

Apple kondigt Apple Watch Series 7 aan

Audio

Geplaatst: 14 september 2021 - 16:23

Aangepast: 14 december 2022 - 10:17

Lorenzo Jepma

Naast de aankondiging van de nieuwe iPhones kwam Apple tijdens de livestream van vandaag met ander nieuws. Apple deed de Apple Watch Series 7 uit de doeken.

Apple Watch Series 7

Apple toonde eindelijk beelden van de nieuwe smartwatch. De Apple Watch Series 7 wordt groter dan al zijn voorgangers (41 en 45 mm) en krijgt een nieuw uiterlijk met meer ronde hoeken. De smartwatch zal 40% meer schermgrootte kennen. Bovendien krijgt het apparaat een IP6X-certificatie. Deze certificatie geeft aan dat de smartwatch stofdicht is. De nieuwe Apple Watch heeft een batterijduur van 18 uur en laadt 33% sneller op dan zijn voorganger, de Apple Watch Series 6

© PXimport

De nieuwe Apple Watch Series 7 zal in zijn 41mm-vorm vanaf 399 dollar te verkrijgen zijn, de 45 mm-versie gaat 449 dollar kosten zijn en de Series 7 is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Apple gaf aan dat de nieuwe smartwatch later deze herfst zal uitkomen. Een meer specifiekere lanceerdatum is er op dit moment niet gegeven.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000