De 5 populairste vibrators voor vrouwen (en daar mag best over gesproken worden)

© Roman - stock.adobe.com

De 5 populairste vibrators voor vrouwen (en daar mag best over gesproken worden)

Erotiek

Geplaatst: 28 november 2022 - 08:59

Aangepast: 20 december 2022 - 10:38

Laura Jenny

Niet iedereen is er even open over, maar er zijn genoeg vrouwen die geïnteresseerd zijn in sextoys. Dit speelgoed voor tussen de lakens kan zorgen dat vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad wel dit hoogtepunt bereiken, of dat een wat ingedut seksleven van koppels een extra boost krijgt. In dit artikel laten we je kennismaken met 5 van de populairste vibrators van het moment.

Ook interessant voor jou: Een betere gezondheid dankzij sextoys

Een vibrator kopen en gebruiken

Echt, er is voor iedereen wel een geschikte vibrator. Maar het aanbod is zó groot, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Probeer daarom al vooraf te bepalen wat je wensen zijn. Waar wil je hem voor gebruiken? Wil je harde trillingen of zachte - of wil je dat zelf kunnen instellen, afhankelijk van het moment? Wil je een exemplaar met batterijen of eentje die je kunt opladen via usb? Wil je dat hij van afstand kan worden bestuurd met een app? Welk materiaal vind je prettig?

Je ziet: vragen genoeg. Net zoals er uitvoeringen genoeg zijn. Hieronder vind je 5 populaire vibrators, die onderling allemaal van elkaar verschillen. Zo kun jij beter bepalen welk type misschien geschikt voor jou is.

1. Satisfyer Pro 2

Er wordt soms gedacht dat vibrators per definitie bedoeld zijn om te worden ingebracht, maar niets is minder waar. Daar is de Satisfyer het perfecte voorbeeld van. Deze vibrator heeft weliswaar een trilfunctie, maar het is een andere functie die ervoor heeft gezorgd dat dit merk écht bekend is geworden. De Satisfyer heeft namelijk een soort ‘mond’ die je op de clitoris zet en waarbij er door luchtdruk een aangenaam gevoel ontstaat dat kan uitmonden in een orgasme. Het fijne aan Satisfyer is dat het een erg betaalbaar merk is: voor 40 euro heb je al een Satisfyer Pro 2. Met de prijs wordt overigens regelmatig gestunt, bijvoorbeeld door landelijke drogisterijketens.

De Satisfyer Pro is bedoeld voor extern gebruik.

2. LELO Soraya Wave

Misschien heb je wel eens gehoord van een ‘rabbit’ vibrator. Dit is een vibrator met een vrij standaard dildo-achtige vorm, maar er zit een klein knobbeltje (of soms zelfs konijnvormig uitstupsel) aan de zijkant. LELO Soraya Wave is één van de beste ‘rabbit’-vibratoren, omdat hij op twee plekken tegelijk werkt. Enerzijds breng je hem in en vibreert hij op je G-spot, terwijl er tegelijkertijd een 'bunny' op zit om ook je clitoris van aanraking te voorzien. Het prettige aan deze vibrator is dat hij erg krachtig is en dat hij een mooi design heeft, al hangt daar wel een fiks prijskaartje aan van ongeveer 200 euro.

De LELO Soraya Wave heeft wel iets weg van konijnenoortjes, vandaar de naam.

3. Shibari Mini Halo

Waar de bovenstaande vibrators erg stil zijn, moet je bij Shibari Mini Halo waarschijnlijk een muziekje aanzetten als je het geluid wilt verdoezelen. Deze kleine stafvormige vibrator is een enorme hit op het internet, wat vooral komt door zijn eenvoud. Hij heeft een fijne vorm en kan door zijn kleine formaat ook goed worden gebruikt voor andere erogene zones, zoals oorlellen en tepels. Bovendien komt deze kleine vibrator met maar liefst 20 verschillende pulseringen.  

De Shibari Mini Halo is ook ideaal voor andere erogene zones.

4. Lovense Lush

Een vibratie-eitje is een veelzijdig speeltje, want het is onder andere een populair item voor koppels die een afstandsrelatie hebben. Het is namelijk bij veel eitjes mogelijk om ze op afstand te besturen. Zo kun je toch samen met je partner een intiem moment delen, ook al ben je niet fysiek bij elkaar. Bovendien hebben eitjes nog een andere plus: je kunt ze gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen om je vagina sterker te maken. Een win-win, toch? Om er nog een extra win aan toe te voegen, is er Lovense Lush, een eitje met een ‘staart met bolletje eraan’ - die je eventueel kunt gebruiken op een andere plek voor dubbel zoveel plezier. Lovense Lush kost ongeveer 100 euro en werkt via een app. Het is dus mogelijk om je partner -waar ter wereld hij of zij ook is- controle te laten nemen, maar je kunt hem ook laten vibreren op de bastonen van de muziek die je luistert. Hebben we al gezegd dat dit apparaatje veelzijdig is?

Op afstand bestuurbaar: de Lovense Lush.

5. Magic Wand

Magic Wand is één van de beroemdste seksspeeltjes ter wereld. Behalve voor intiem plezier kun je hem ook gebruiken als massage-apparaat. Je kunt hem dus gebruiken bij het voorspel, bijvoorbeeld om je partner er een ontspannende rugmassage mee geven. Dat is echter niet waarvoor de meeste vrouwen hem in eerste instantie kopen: hij is namelijk ook heel bekwaam in de zuidelijke regionen. De van oorsprong Japanse Magic Wand bestaat al bijna 50 jaar en staat bekend om zijn stevige vibraties en verder vrij eenvoudige design en mogelijkheden. Geen ingewikkelde knopjes en apps, maar een gewone vibrator zonder poespas die handig en snel is in gebruik. 

De Magic Wand massagestaaf.


Een vibrator schoonmaken

Wanneer je een seksspeeltje koopt, hoef je niet per se meteen ook speciaal schoonmaakmiddel voor sextoys aan te schaffen. Een klein beetje water en wat neutrale zeep werkt al prima. Check eventueel ook of je nieuwe vibrator waterproof is of spatproof, zodat je weet of je hem even onder een stromende kraan kunt houden voor de schoonmaak of dat je dat beter niet kunt doen.

0

Powered by

logo

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000