Peggy van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor een gezond (beautiful) leven

Peggy van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor een gezond (beautiful) leven

Geplaatst: 10 december 2022 - 13:04

Peggy Webster

Nog inspiratie nodig voor kerstcadeautjes? Het team van ID.nl helpt je graag. Vandaag is het de beurt aan Peggy, die zowel naar het uiterlijk als naar het innerlijk kijkt.

🎄 Haarföhn / krulborstel

Je haar is toch wel je visitekaartje. Niemand zit te wachten op een bad hairday. Het ultieme cadeau wat ikzelf zou willen krijgen en dus ook een ander gun, zijn eigenlijk alle haarproducten van Dyson, dat onlangs een demostore opende in Amsterdam. Ze zien er prachtig uit, claimen op een gezonde(re) manier je haar te stylen en maken het heel aannemelijk dat iedereen als Beyoncé, inclusief windmachine, door het leven kan. Nu zijn die Dyson-stylers wel echt een buitensporige uitgave voor een föhn, zeker als cadeautje, dus een heel leuk alternatief is de krul- en föhnborstel van Babyliss. Goudkleurig, dus ook hiermee kun je je Inner Beyoncé laten shinen.

0

Powered by

logo

🎄 Gezichtsmassage-apparaat

In deze tijd kan je huid wat grauw en ruw aanvoelen. Met een apparaat om je gezicht te masseren zorg je voor een goede doorbloeding en meer zuurstofopname in je huid. Dat geeft je direct meer kleur, dus een gezondere uitstraling, en vermindert donkere kringen onder je ogen. Het geeft je ook het gevoel dat je die opkomende rimpels (wat?! Ik rimpels?) wegmasseert en alle vermoeidheid en viezigheid van de dag van je huid schrobt. Als je daarna een voedende crème op je gezicht smeert, zie je er weer helemaal fris uit, klaar voor het nieuwe jaar. Je hebt verschillende varianten, van elektrische apparaatjes tot de handroller. Die kun je ook voor een snelle boost gebruiken.

0

Powered by

logo

🎄 Massagegun

Iedereen is druk in deze tijd zo tegen het eind van het jaar, is toe aan de kerstbreak en heeft wat stramme en vermoeide spieren. Hier op de redactie hebben wij net een massagegun getest. De meningen zijn verdeeld over de verschillende onderdelen van het apparaat, maar de gemene deler is wel dat de gun de spieren ontspant (al dan niet met wat grof geweld).

Een massagegun cadeau doen met massage-olie voor de aftercare vind ik best een goed cadeau. Starten met het grove geweld en afsluiten met de zachte hand. Ben je bang dat dit cadeau toch te heftig is voor de persoon van wie jij het lootje hebt getrokken? Een bon voor een goeie massage bij een gespecialiseerde masseur is altijd een goed idee.

0

Powered by

logo

🎄 Bodytrimmer

Wat is nou echt een cadeau voor een man dat je onder de boom kunt leggen? Een scheerapparaat is altijd handig, maar een bodytrimmer misschien nog wel beter. Voor het in toom houden van de baard, om de bakkebaarden en het nekhaar even snel bij te werken en die natuurlijke spencer (lees borsthaar) niet te veel te laten woekeren. Puur praktisch wel natuurlijk, maar je kunt dit cadeau aanvullen met een goeie aftershave of bodylotion speciaal voor de man. Loopt hij er ook weer goed getrimd en heerlijk geurend bij.

0

Powered by

logo

🎄 Chocoladefontein

Verzorging voor huid, haar en body is heel fijn. Maar het ultieme geluk (en dus gezondheid) zit natuurlijk in chocola. Wie wordt hier nu niet blij van??? Chocola bevat fenylethylalanine. Wat?! Een hele moeilijke naam voor een stofje waardoor je hersenen endorfine aanmaken en je een gelukkig gevoel krijgt. Chocola wordt dan ook vaak cadeau gegeven. Van bonbons tot gepersonaliseerde repen en brownies voor door de brievenbus. Favoriet als toetje voor mij is de chocoladefontein. Een chocoladefontein is een cadeau voor jong en oud. Kun je met de hele familie, vriendengroep, met je partner of alleen (meer voor jou) gebruik van maken. Je kunt het nog een beetje gezond houden door er fruit in te dippen, maar marshmallows, cake, schuimpjes, soesjes of lange vingers zijn ook heerlijke opties. Wist je dat er ook boeken met recepten speciaal voor de chocoladefontein zijn geschreven? Leuk om erbij te geven!

0

Powered by

logo

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000