Dyson pakt uit met eerste demo store in Amsterdam

Dyson pakt uit met eerste demo store in Amsterdam

Geplaatst: 26 oktober 2022 - 17:30

Aangepast: 25 november 2022 - 11:51

Redactie ID.nl

Op het Koningsplein in Amsterdam vind je sinds vandaag, woensdag 26 oktober, de eerste Dyson Demo Store van Nederland. Dankzij speciale demonstratiezones, interactieve displays en een heus beauty lab kun je als consument kennismaken met de (nieuwste) technieken van Dyson.  

Het pand is opgesplitst in twee zones. Waar je op de begane grond alle producten kunt testen en technische informatie krijgt van de Dyson-medewerkers, draait het op de bovenverdieping om de 'try-before-you-buy'-ervaring. Bijzonder daarbij is de manier waarop je de haarstyling-producten kunt ervaren: je maakt een afspraak in het beauty lab, waar je kapsel door een stylist van Dyson in model zal worden gebracht met de producten waar jij meer over wilt weten. Handig, want zo kun je ook meteen zien hoe je ze het best kunt gebruiken. Voordat je nu richting Koningsplein snelt: boeken kan pas vanaf januari 2023.

Effectiviteit van stofzuigers zelf uitproberen  

Wat meteen opvalt als je de nieuwe showroom binnenloopt is de wand met kleurrijke steelstofzuigers. Hoewel de verschillen in eerste instantie alleen in de kleuren en afmetingen lijken te zitten, heeft elk model unieke eigenschappen. Je kunt zo goed bepalen welke stofzuiger het meest bij jou (en jouw huishouden) past. Zo hebben de meest geavanceerde modellen bijvoorbeeld een groene laserstraal die onzichtbaar stof zichtbaar maakt en een sensor die opgezogen stof en vuil meet.

Ook handig: je kunt de zuigkracht in de praktijk ervaren op vier verschillende vloeroppervlakken, waarbij je mag kiezen tussen diverse soorten stof en vuil.  

Dyson stofzuigers

Luchtklimaat in huis 

Je kunt in de demo store ook alles te weten komen over de Dyson Purifier Humidify+ Cool. Deze 3-in-1 machine (ventilator, luchtreiniger en luchtbevochtiger) zorgt voor een beter binnenklimaat. In de store is hij opengewerkt, zodat je te weten kunt komen hoe hij precies zijn werk doet.

(Tip: lees ook ons uitgebreide artikel over luchtreinigers)

Dyson purifyer

Style je haar zonder overmatige hitte 

De Dyson Airwrap is het bestverkochte product van Dyson, waarmee je zowel linksom als rechtsom krullen kunt creëren. Je hoeft je dus - letterlijk - niet meer in allerlei bochten te wringen om je haar in model te brengen.

Alle haarstylingproducten van Dyson (dus niet alleen de Airwrap) beschermen je haar bovendien tegen beschadigingen door (extreme) hitte, omdat ze met minder warmte werken.

Dyson-producten bekijken ...

... en vergelijken doe je op Kieskeurig.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten