Review: Marmitek Buzz LO

Alarmsystemen

Geplaatst: 3 december 2020 - 12:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 15:51

Uit recent onderzoek blijkt dat ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens een slimme deurbel heeft. Reden voor ons om ook eens een betaalbaar model te testen.

De Buzz LO van het Nederlandse Marmitek is eenvoudig te installeren op uw bestaande deurbelaansluiting inclusief mechanische gong. Marmitek stuurde ons ook een draadloze gong (twintig euro) die luid en duidelijk werkt. Prettig is dat u meerdere van deze gongs aan één deurbel kunt koppelen, om de bel in het hele huis te horen.

De videodeurbel filmt in full-hd-resolutie als er iemand aanbelt en stuurt een notificatie naar de app op uw smartphone. Via de app kunt u zien wie er voor de deur staat en bijvoorbeeld de bezorger vertellen dat hij uw pakketje mag neerzetten. Door een micro-sd-kaartje in de bel te stoppen, slaat u beelden lokaal op. Optioneel kunt u beelden twee of vier weken opslaan in Marmiteks cloudomgeving, wat u vier of negen euro per maand kost.

Conclusie

No-nonsense videodeurbel heeft een aantrekkelijk prijskaartje.

Adviesprijs: € 99,-

Voor meer informatie: www.marmitek.com/nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000