Philips kondigt Hue-buitenverlichting aan

© CIDimport

Philips kondigt Hue-buitenverlichting aan

Geplaatst: 12 maart 2018 - 14:14

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:07

Redactie

Philips' slimme Hue-lampen zijn vooralsnog uitsluitend bedoeld voor binnengebruik, maar vanaf de aankomende zomer ligt er ook buitenverlichting onder het populaire Hue-label in de winkels.

De fabrikant kondigt vandaag twee lampen aan voor buitengebruik. Model Calla is zuilvormige sfeerverlichting die bijvoorbeeld naast een tuinpad aangebracht kan worden, terwijl de Lily een meer traditionele spotlight is. Een Calla-lamp wordt per stuk verkocht voor 139,99 euro, terwijl Lily-spots in sets van drie te koop zijn voor 299 euro.

Bedienen met app

Net zoals de Hue-verlichting voor binnen, kunnen de buitenlampen 16 miljoen verschillende kleuren tonen die in te stellen zijn via de Hue-app. Het bedienen van de lampen werkt dan ook via je smartphone. Je kunt routines instellen zodat de lampen op gezette tijden automatisch aanspringen, of dat ze dit juist direct doen zodra je thuis bent. 

De buitenverlichting ligt vanaf juli in de winkels.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000