Zo installeer je de publieke bèta van iOS 11

Het is nu mogelijk om de publieke bèta van iOS 11 te downloaden. Om de testversie te installeren moet je je inschrijven via de website.

Testversie iOS 11

Om de publieke beta van iOS 11 te installeren, moet je je eerst inschrijven via beta.apple.com. Inschrijven voor de publieke beta was al eerder mogelijk, maar nu krijg je ook daadwerkelijk de mogelijkheid om iOS 11 te downloaden. Als je je al eerder hebt ingeschreven kun je Sign in selecteren. Let op: Maak eerst een back-up van je iPhone of iPad voordat je iOS 11 nu al installeert!

Software-update

Nadat je de download hebt verkregen van Apple, krijg je eerst de melding dat je je apparaat opnieuw moet opstarten. Nadat deze weer is opgestart, lijkt er niets verandert. Als je echter navigeert naar Instellingen - Algemeen - Software-update, verschijnt er een update genaamd iOS 11 Public Beta. Klik op Download en installeer en je iPhone of iPad doet de rest.

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000