Outlook-gebruikers kunnen geen bericht versturen met Mail in iOS 11

© PXimport

Outlook-gebruikers kunnen geen bericht versturen met Mail in iOS 11

Smartphone & tablet

Geplaatst: 20 september 2017 - 09:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Lub Snoek

Het is voor Outlook-gebruikers niet mogelijk om een e-mail te verzenden in de Mail-app van iOS 11. Gebruikers van Outlook.com kunnen als oplossing de Outlook-app downloaden in de App Store.

Microsoft

Dat laat Microsoft weten in een blogpost. Hoewel je wel e-mails kunt ontvangen, is het in de Mail-app van iOS 11 niet mogelijk om nieuwe berichten te versturen of berichten te beantwoorden. Het probleem zit alleen in iOS 11 - gebruikers van iOS 10 kunnen wel gewoon Outlook gebruiken in Mail.

Outlook

Momenteel is het nog niet mogelijk om het probleem in Mail op te lossen. Om toch e-mails te verzenden als Outlook-gebruiker kun je volgens Microsoft het beste de gratis app Microsoft Outlook downloaden uit de App Store. Deze app kan overweg met onder andere Outlook.com, Office 365 en Exchange Server 2016.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000