Wifi router volgt je door het huis

© PXimport

Wifi router volgt je door het huis

Netwerk

Geplaatst: 12 januari 2023 - 13:02

Aangepast: 18 januari 2023 - 10:07

Redactie

Een nieuwe router van MSI is uitgerust met draaiende antennes, die in de richting meedraaien van verbonden apparaten. Zo volgt de router je bijvoorbeeld door het huis heen om ervoor te zorgen dat je smartphone optimaal bereik heeft.

De MSI-router met draaiende antennes is gepresenteerd tijdens de CES 2023-beurs in Las Vegas. De opvallendste eigenschap is natuurlijk de meedraaiende antenne. De draadloze router beschikt echter ook al over wifi 7; een nieuwe wifi-standaard terwijl wifi 6 nog lang niet overal gemeengoed is.

Het is dan ook niet gek dat we de experimentele router nog lang niet op de markt hoeven te verwachten. Op zijn vroegst volgend jaar. In deze YouTube Short-video laten we je de router zien.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Houd ons YouTube-kanaal en ID.nl in de gaten voor meer video’s van de CES 2023.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000