'Apple lanceert dunnere MacBook Air in 2016'

Apple introduceert in 2016 een nieuwe dunnere MacBook Air, waarschijnlijk tijdens WWDC 2016. Apple zou zowel een 13-inch als een 15-inch model lanceren. Het is nog onduidelijk of het huidige 11-inch model ook een update krijgt.

Dit meldt de Taiwanese Economic Daily News. Als Apple zich houdt aan de planning van dit jaar, zal WWDC (World Wide Developers Conference) in juni van 2016 vallen. Dit zou betekenen dat de nieuwe MacBook Air in het derde kwartaal te koop zal zijn, net als voorgaande jaren. Lees ook: Die USB-C-poort van de nieuwe MacBook is zo slecht nog niet.

De nieuwe MacBook Air zou dunner worden, en zowel met een 13-ich en 15-inch scherm te koop zijn. Of er ook een geüpdatet 11-inch model komt, is niet duidelijk. Apple zou dit dunnere ontwerp mogelijk hebben gemaakt door de binnenkant volledig opnieuw te ontwerpen.

© PXimport

De nieuwe 'gewone' MacBook van 2015.

De nieuwe MacBook (2015) is geen MacBook Air

Eerder dit jaar bracht Apple een nieuwe 'gewone' MacBook (geen Pro of Air) op de markt, die dunner en lichter is dan de huidige MacBook Air. Aangenomen werd dat de huidige MacBook Air langzaam zou verdwijnen en de nieuwe MacBook zijn plaats over zou nemen. Het nieuws dat Apple zou werken aan een nieuwe MacBook Air komt dan ook als een verrassing.

Uiteraard gaat het om geruchten en nemen we het nieuws met een grote korrel zout. We zullen moeten wachten tot WWDC 2016 om het nieuws te valideren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten