Apple’s iTunes 12 dagen cadeaus

Desktops & monitoren

Geplaatst: 27 december 2011 - 08:54

Apple begon op Tweede kerstdag weer met de jaarlijkse ‘12 dagen cadeaus’ kerstactie. Via iTunes kun je gedurende twaalf dagen elke dag een gratis app, nummer of boek downloaden.

Zoals elk jaar ging op 26 december de kerstactie van Apple weer van start. Twaalf dagen lang wordt er via iTunes elke dag een muziekvideo, boek of app cadeau gegeven. Gisteren begon de actie met een EP van Coldplay met drie nummers en drie muziekvideo’s. Vandaag is er weer een nieuwe gratis download, namelijk het avonturenspel Broken Sword – The Smoking Mirror.

Het kan zijn dat de bestanden die je gratis kunt downloaden te groot zijn om met de 3G verbinding te downloaden. Download het bestand in dit geval via de desktop en/of gebruik een wifi-verbinding.

De ‘12 dagen cadeaus’ kerstactie van Apple duurt nog tot en met 6 januari. Je kunt hier de 12 dagen cadeaus app downloaden om op de hoogte gehouden te worden.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000