Feature Friday - Een Steam Box die op Windows 8.1 draait?

© PXimport

Feature Friday - Een Steam Box die op Windows 8.1 draait?

Foto & video

Geplaatst: 15 mei 2015 - 09:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:22

Redactie Computer!Totaal

De Dell Alienware Alpha is een kleine game-pc voor onder je tv. Peter en Elmar buigen zich over deze mooie game-machine, die feitelijk een Steam Box met Windows is. Hebben we hier de ultieme samensmelting tussen gameconsole en game-pc te pakken?

De Dell Alienware Alpha werd ooit aangekondigd als Steam Box. Dat besturingssysteem is nog steeds in beta waardoor de Alienware Alpha nu in met Windows 8.1 op de markt wordt gezet. Peter van GamersNET test het systeem samen met Elmar om te kijken of het apparaat een plekje onder je televisie verdient.

Klik hier voor de volledige geschreven review van de Dell Alienware Alpha.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000