Slimme sekstoys: zo houd je het spannend, óók als je niet bij elkaar bent

© RESHETNIKOV MIKHAIL

Slimme sekstoys: zo houd je het spannend, óók als je niet bij elkaar bent

Geplaatst: 21 februari 2023 - 13:02

Aangepast: 17 april 2023 - 13:35

Laura Jenny

Je lampen regel je met een app. Je deurbel bedien je met je smartphone. Je thermostaat zet je van afstand hoger en lager. Heel veel in je huis is inmiddels slim. Maar wist je dat er ook al heel veel slim erotisch speelgoed bestaat? In dit artikel kijken we naar seksspeeltjes die ervoor zorgen dat je ook van afstand de sterren van de hemel kunt vrijen.

 Heb je een langeafstandsrelatie, lat-releatie of is je partner een nachtje niet bij je en wil je het toch gezellig hebben? Dat kan geregeld worden. Er zijn namelijk heel veel sekstoys die zó zijn gemaakt dat je ze (ook) op afstand kunt gebruiken. Ideaal voor al die momenten waarop het moeilijk is om fysiek bij elkaar te zijn, maar je tóch een fysieke ervaring op afstand met elkaar wilt hebben. We leggen eerst kort uit hoe deze smart sextoys werken en laten je daarna kennismaken met een aantal spannende speeltjes.

Handig: seksspeeltjes bedienen met een app

Dat kan dankzij de toevoeging van slimme mogelijkheden aan sekstoys. Door contact te leggen met een app op je telefoon is het heel makkelijk om elkaar op afstand te laten (en zelfs te zien) genieten. ,Je kunt de toy via bluetooth of wifi koppelen met je smartphone; in de app kun je vervolgens de intensiteit van de toy instellen, plus contact leggen met je partner en hem of haar bijvoorbeeld de intensiteit laten bepalen.

Sextoys die slim zijn en op afstand kunnen worden bediend, worden ook wel teledidonics genoemd.

Ver weg of juist dichtbij?

De gebruikte technologie bepaalt hoe ver je bij elkaar uit de buurt kunt zijn. Vind je het opwindend om zelf in de woonkamer te zitten en je partner in de slaapkamer extra genot te verschaffen? Dan is een sextoy met bluetooth-mogelijkheden prima geschikt. Bluetooth heeft een bereik van ongeveer 10 meter. Dit is ook genoeg wanneer je samen naar een feestje gaat en je daar alvast - onzichtbaar voor de andere gasten - iets aan voorspel wilt doen.

Wil je erotisch speelgoed gebruiken met en voor een partner die bijvoorbeeld aan de andere kant van het land woont, of die in het buitenland op vakantie is? Dan zal dat moeten lopen via wifi. Daar kunnen nog wel wat haken en ogen aan zitten: er worden immers gegevens verstuurd via het wereldwijde web. Check dus voor je zo'n toy koopt eerst goed hoe de maker omgaat met je data en of je je hier wel veilig en goed bij voelt.

Ook moet je beslissen wat je wilt met de app die nodig is om het speeltje te bedienen. Wil jij de enige zijn met de app op je smartphone (zodat jíj echt bepaalt wat er gebeurt) of mag je partner ook met de toy aan de slag? Bij sommige speeltjes zijn er zelfs een speciale videobel-opties, waardoor je kunt zien hoe je partner reageert, bijvoorbeeld op het aanpassen van de trillingsintensiteit.

Gebruik je een speeltje op afstand? Het klinkt als een open deur, maar: vergeet de toy vooral niet aan te zetten. Want anders kun je klikken en swipen in de app wat je wilt, maar gebeurt er natuurlijk helemaal niets!

Lovense Lush 3 vibratoreitjes

Er zijn veel vibratoreitjes op de markt, maar weinig zijn zo ideaal gevormd als Lovense Lush 3. Ze hebben een wat grotere vorm om in de vagina in te brengen, met daarnaast een bocht en een uiteinde dat nabij de clitoris eindigt voor extra stimulatie op die plek. Het vibratoreitje is een van de meest laagdrempelige slimme sextoys die er bestaat. Er zit zelfs een wekkerfunctie op, waardoor je er op een bijzondere manier mee wakkergemaakt kunt worden.

0

Powered by

logo

We-Vibe Ditto buttplug

We-Vibe staat er om bekend een ideaal merk te zijn qua slimme mogelijkheden en de buttplug Ditto heeft menig relatie al wat spannender gemaakt. Zeker voor wie buttplugs nog vrij nieuw zijn is dit een mooi instapmodel, omdat hij enorm flexibel is en een bescheiden  7,6 centimeter meet.

We-Vibe Moxie ondergoed-vibrator

Zijn de bovenstaande speeltjes je toch net even wat te intens, zeker als je partner er nogal fanatiek gebruik van maakt, dan kun je ook kiezen voor een iets minder invasieve toy: Moxie. Dit is een apparaatje dat je aan je ondergoed bevestigt en dat via de app kan worden aangezet tot trillen. Het is allemaal net even wat minder schrikken wanneer er een krachtige stand wordt gekozen, al kun je er alsnog mee tot een heel fijn hoogtepunt komen.

Satisfyer Mighty One

Een ander merk dat bekendstaat om de online mogelijkheden, is Satisfyer. Je kent dit merk waarschijnlijk van de luchtdrukvibrator die aan een ongekende opmars bezig is (lees ook ons artikel Zo werkt de Satisfyer), maar het assortiment is veel groter. Zo heeft Satisfyer ook een sextoy die ideaal is voor mensen die hun mannelijke partner extra willen teasen. Mighty One is een cockring die zorgt dat het bloed beter in de penis blijft zitten, waardoor de erectie langer blijft (be)staan. Ook deze toy kun je op afstand beheren. Sterker nog: je kunt hem zelfs laten pulseren op de beat van de muziek. Zie het als een soort dans met de edele delen van je partner.

0

Powered by

logo

Satisfyer Curvy 2

De Satisfyer Pro 2 is niet om aan te slepen, maar wist je dat Curvy 2 eigenlijk een betere aankoop is? Je kunt er ook in minder dan een halve minuut mee tot een hoogtepunt komen. Dat hoeft echter niet per se: zeker als je partner de boel mag besturen, dan zal hij of zij vast zorgen voor een heel verschillend arsenaal aan trillingen om je zo lang mogelijk te stimuleren voordat dat hoogtepunt komt. Deze toy is speciaal omdat hij gebruikmaakt van luchtdruk. Je brengt deze dus niet in, maar zet hem op de clitoris. Wat hierbij wel even opletten is, dat is de gevoeligheid van de clitoris bij te zware trillingen: Curvy 2 kan daardoor wat sneller minder prettig aanvoelen als je partner wat overenthousiast is met de schuifknoppen. Communicatie is de sleutel tot succes.

0

Powered by

logo

Kiiroo Cliona clitorisstimulator

Cliona heeft een prachtig design en komt ook nog eens uit Nederland. Het Amsterdamse Kirroo ontwikkelde deze clitorisstimulator - die je ook prima mee kunt nemen in bad voor die extra twist aan jullie online sekssessie. Ook deze toy is met een app te verbinden en kan op afstand worden bestuurd. Sterker nog, je kunt zelfs met een VR-headset ondertussen naar bepaalde content voor volwassenen kijken. Al is het wel raadzaam goed met je partner te checken of hij of zij zich daar comfortabel bij voelt. Beschrijven wat iemand ziet kan echter ook heel veel positieve spanning met zich meebrengen. Goed om te weten: Kiiroo heeft ook de Onyx, een masturbator voor mannen. Ook deze kun je via bluetooth aan een app hangen, waarbij de partner kan kiezen welke modus van Onyx wordt gebruikt.

0

Powered by

logo

📱 + 🍆 = 🎆

Het voordeel aan al deze toys is niet alleen dat ze ideaal zijn om je langeafstandsrelatie van extra vuur te voorzien: je kunt ze ook solo gebruiken. Juist omdat je liefje weg is, zullen de solosessies waarschijnlijk toenemen. Daar heb je nu dan meteen een mooi extra attribuut voor: of meerdere natuurlijk.

 

 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten