OnePlus 2 dit weekend zonder invite te koop

OnePlus 2 dit weekend zonder invite te koop

Smartphone & tablet

Geplaatst: 24 november 2015 - 10:55

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:11

De OnePlus 2 is dit weekend zonder invite te koop. Van 27 tot 30 november is de telefoon te bestellen in de webshop van OnePlus, zonder dat je de notoire uitnodiging nodig hebt.

Dat laat de Chinese fabrikant weten op zijn Facebook-pagina.

Wil je onze review van de OnePlus Two lezen? Klik dan hier.

Invites

De OnePlus 2 is de tweede telefoon van de Chinese bouwer, maar het toestel is voorlopig alleen te koop met een invite. Dat verkoopmodel werkte voor OnePlus ook al goed met de OnePlus One, waarbij het de productie goed onder controle kon houden en waardoor de telefoon uiteindelijk goedkoop aan kon worden geboden.

Logistieke problemen

Dit weekend heb je van vrijdag 27 november t/m 30 november geen invite nodig. Het is wel de vraag of dat in één keer goed gaat: OnePlus hield ook zo'n vaker zulke acties met de OnePlus One, maar vertelde daarover later dat de telefoon tóch niet geleverd kon worden.

Op de Facebook-pagina schrijft OnePlus ook dat er 'speciale feestdagen-acties' aankomen, maar het bedrijf wil verder niet zeggen wat dat precies inhoudt.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000