Favorieten toevoegen aan Kaarten voor iOS

Als je Apple Kaarten regelmatig gebruikt kan het handig zijn om bepaalde locaties die je vaker nodig hebt op te slaan. Hier leggen we uit hoe dit werkt.

In de Kaarten-app kun je locaties aan je Favorieten toevoegen, zodat je telkens wanneer je naar die plek moet reizen meteen een routebeschrijving kunt krijgen. Lees ook: Apple Maps-routes van je Mac naar je iPhone sturen.

Om een locatie als favoriet te markeren moet je op je iOS-apparaat de Kaarten app openen en een locatie invoeren in de zoekbalk. Er verschijnt dan een pop-up venster met een beschrijving van de locatie. Als je daarop drukt, wordt de locatie geopend en krijg je informatie over deze locatie te zien. Druk op het hartjes icoon om de locatie aan je favorieten toe te voegen. Vervolgens kun je het label van de nieuwe toevoeging aan te passen. Je kunt ook op de deelknop drukken en de optie om de locatie aan je favorieten toevoegen te selecteren.

© PXimport

Druk op het hartje rechtsboven om de locatie toe te voegen aan je favorieten.

Als je op een later tijdstip een locatie uit je favorieten wilt benaderen, hoef je alleen maar op de zoekbalk te drukken en Favorieten te selecteren. Je krijgt dan in een nieuw scherm je favorieten te zien. Om een routebeschrijving naar een favoriete locatie te zien, moet je op het gekromde pijltje naast de zoekbalk drukken. Als je je favorieten wilt organiseren of verwijderen hoef je alleen maar op Wijzig te drukken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten