Altijd wat lekkers op tafel met deze 5 iPhone-apps

© PXimport

Altijd wat lekkers op tafel met deze 5 iPhone-apps

Smartphone & tablet

Geplaatst: 27 mei 2013 - 12:25

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Weet je niet wat je moet eten? Allerlei apps kunnen je helpen om inspiratie op te doen. In dit artikel vind je vijf handige apps waarmee je altijd iets lekkers op tafel kunt zetten.

Recept van de Dag

Recept van de Dag is een app die je dagelijks een nieuw recept voorschotelt. De recepten zijn voorzien van foto's, waardoor je een goede indruk krijgt van het gerecht dat je kunt maken. Vind je het recept maar niets? Dan kan je alle recepten die eerder die week aan bod zijn gekomen terugkijken en hier een keuze uit maken. Je kunt dus maximaal zeven dagen terugkijken. Door voor 89 eurocent een in-app aankoop te doen maak je het mogelijk recepten in je favorieten op te slaan, zodat je deze altijd kunt terugkijken.

© PXimport

Ontvang iedere dag een nieuw recept

Recepten Shaker

Heb je geen zin zelf een recept uit te zoeken en wil je simpelweg snel een lekker recept voor ogen krijgen? Download dan de Recepten Shaker van de supermarktketen Jumbo. Open de app en schud je iPhone heen en weer om een recept op te vragen. Recepten Shaker toont een willekeurig recept. Lijkt het recept je niet lekker en wil je dus een ander recept? Schud je iPhone dan simpelweg nogmaals door elkaar. Recepten Shaker is een handige app om snel en zonder veel na te denken een recept te vinden. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

© PXimport

Geen zin om na te denken? Schud simpelweg je iPhone om een recept voorgeschoteld te krijgen

Vis!

Ben jij een visliefhebber? Dan is Vis! echt een app voor jou. Vis! is een receptenapp die volledig is gericht op vis. De app bevat een flinke hoeveelheid recepten, die je met behulp van een zoekmachine snel kunt opzoeken. Bij ieder gerecht staat aangegeven in welke periode van het jaar de vis vers en dus van de beste kwaliteit is. Wil je daarnaast meer informatie krijgen over een bepaalde vissoort? Dan kan je terecht in de database met vissoorten die in Vis! is opgenomen. Vis! is gratis te downloaden in de App Store.

© PXimport

Vis! is een aanrader voor visliefhebbers

Jamie's Recipes

Ben jij een fan van Jamie Oliver? Ook de Engelse kok heeft een app voor de iPhone uitgebracht. In de app begeleidt Jamie Oliver je tijdens het bereiden van het gerecht. Hierbij krijg je foto's en in sommige gevallen ook video's te zien, maar natuurlijk ook gewoon een ingrediëntenlijstje. De app geeft je standaard toegang tot een pakket met 10 recepten en 3 video's. Via in-app aankopen is het mogelijk pakketten met recepten te kopen voor 1,79 euro per stuk. Ook is het mogelijk voor 2,69 euro een abonnement te nemen op de app, waardoor je direct toegang krijgt tot een grote hoeveelheid recepten en video's. Jamie's Recipes is een leuke app die dankzij de HD-video's een leuk extraatje weet te bieden.

© PXimport

Maak samen met Jamie Oliver allerlei lekkere gerechten

Thuisbezorgd.nl

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om vanavond te koken? Dan kan je natuurlijk ook gewoon iets bestellen. Thuisbezorgd.nl is de app van de gelijknamige website waar je bij allerlei restaurants eten kunt bestellen. Restaurants en andere eetgelegenheden verspreid over heel Nederland hebben zich aangemeld bij Thuisbezorgd.nl. Geef de app toestemming je locatie te vinden of vul je postcode in om een overzicht te krijgen van de eetgelegenheden in jouw omgeving. Maak vervolgens je keuze en plaats direct vanuit de app je bestelling bij één van de aangesloten bedrijven. Thuisbezorgd.nl is een handige app voor de avonden dat je even geen zin hebt te koken. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

© PXimport

Heb je simpelweg geen zin om te koken? Thuisbezorgd.nl biedt uitkomst

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000