De beste gadgets om cadeau te doen deze feestdagen

© PXimport

De beste gadgets om cadeau te doen deze feestdagen

Koffie & thee

Geplaatst: 21 december 2021 - 11:51

Aangepast: 25 november 2022 - 11:21

Justin Doornekamp

De feestdagen komen er weer aan en dat is een goed moment om vrienden en familie te verwennen. Heb je nog inspiratie nodig voor cadeautjes onder de kerstboom? Wij zetten vijf gadgets op een rijtje die het ideale kerstgeschenk kunnen zijn.

1. THE SUB Compact

Prijs: €99,00

Krups ken je wellicht van de koffieapparaten, maar wist je dat er ook biertaps van het merk zijn? De SUB Compact is vriendelijk geprijsd, neem je gemakkelijk overal mee naar toe en is op het moment van schrijven geschikt voor circa vijftig uiteenlopende biersoorten. Het bier blijft tot vijftien dagen vers en lekker op temperatuur. Een must voor iedere bierliefhebber. 

© CIDimport

2. PlayStation Classic

Prijs: €99,00

De PlayStation 5 is wereldwijd nog altijd beperkt beschikbaar, ondanks dat het alweer ruim een jaar geleden is dat de console verscheen. Een PS5 cadeau geven is dus een uitdaging en eerlijk gezegd ook een beetje duur. Een leuk alternatief is de PlayStation Classic. De miniversie van de eerste PlayStation komt met 20 spellen, waaronder Final Fantasy VII en Resident Evil, waarmee je zeker een jaar zoet bent. 

3. Click & Grow Smart Garden 3 

© CIDimport

Prijs: €75,00

Door de coronacrisis werken we veel thuis en dan willen we natuurlijk dat onze werkomgeving er gezellig uitziet. Planten kunnen het thuiskantoor wat kleur geven, maar je zult niet de enige zijn die tussen het werken door vergeet de planten water te geven. Met de Smart Garden maakt dat niet uit: je kunt geheel automatisch verschillende groenten en fruit verbouwen. Steek de stekker in het stopcontact en vul het waterreservoir met water en je planten krijgen de juiste hoeveelheid water toegediend. Bovendien worden de planten ook voorzien met de juiste hoeveelheid licht. Is het water op, dan krijg je een melding. Ideaal!

4. Ember Mug 2

Prijs: €110,00

Nu we het toch over thuiswerken hebben: daar hoort een lekker kopje koffie of thee bij. Maar zit je weer in een lange vergadering en kun je in de tussentijd geen kop koffie zetten, dan kun je natuurlijk ook voorafgaand aan de vergadering even naar het koffieapparaat lopen. Om te voorkomen dat je koffie of thee koud wordt, kun je de Ember Mug 2 aanschaffen. 

Koppel de mok aan je smartphone en stel via de app de ideale drinktemperatuur voor bijvoorbeeld je koffie, thee of soep in. Vervolgens blijft je drank 1,5 uur lang op temperatuur. Of onbeperkt als je de mok op het oplaadschoteltje laat staan. 

5. Tile Pro 

Prijs: €30,00

Raakt iemand vaak zijn spullen kwijt, dan kun je diegene een Tile Pro geven. Deze Bluetooth-tracker hang je aan je tas, sleutels of portemonnee en je weet via je smartphone direct waar alle spullen liggen. De tracker werkt ook andersom: druk op de Tile Pro en je hoeft vervolgens alleen maar op het geluid van je mobiel af te gaan om deze weer te vinden.      

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000