Waar voor je geld: 5 betaalbare airfryers met een dubbele pan

© Ninja | Elmarc

Waar voor je geld: 5 betaalbare airfryers met een dubbele pan

Geplaatst: 30 mei 2024 - 12:02

Aangepast: 6 juni 2024 - 10:08

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een goede airfryer waarmee je snacks (of groente) voor een groot gezelschap kunt klaarmaken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Philips 3000 Series NA352/00

Vanwege een gemiddelde beoordeling van een 8,2 onder diverse Kieskeurig.nl-bezoekers doe je met deze nieuwe Philips-airfryer beslist een goede aankoop. Met de EK Voetbal en Olympische Spelen in het vooruitzicht is dit een perfecte keukenhulp voor een groot gezin of vriendengroep. Dankzij twee kookzones maak je tegelijkertijd verschillende snacks klaar. Gezond koken kan uiteraard ook, want de Philips 3000 Series NA352/00 leent zich goed voor het bereiden van groente. Overigens zijn de pannen niet even groot. Je kunt de grote pan gebruiken voor hoofdgerechten, terwijl je in het kleinere compartiment bijgerechten stopt.

Tijdens het bereiden van verschillende maaltijden ontkom je helaas niet aan afwijkende kooktijden. Daar heeft Philips iets op bedacht, waardoor je evengoed alles in één keer op tafel kunt zetten. Deze airfryer zorgt met een slimme synchroniseerfunctie dat de gerechten tegelijk gereed zijn. Dankzij een riante totale inhoud van negen liter en een vermogen van 2750 watt maak je voor een relatief grote groep eten klaar. De 3000 Series NA352/00 is volgens de prijshistorie van Kieskeurig.nl op het moment van schrijven goedkoper dan ooit.

0

Powered by

logo

Ninja AF451EU

De recent verschenen Ninja AF451EU heeft een totale inhoud van maar liefst 9,5 liter. Verdeeld over twee pannen kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd bittergarnituur en patat klaarmaken. Of je maakt één grote lading friet, zodat je een flink gezelschap kunt bedienen. Kies voor beide kookzones de gewenste instellingen. Je selecteert hierbij een temperatuur van tussen de 40 en 240 graden. Daarnaast heb je keuze tussen zes kookfuncties, namelijk braden, heteluchtfrituren, maximaal knapperig maken, bakken, drogen en opwarmen. Wil je voor beide zones dezelfde instellingen? Gebruik dan de handige Match-functie.

Als je met de AF451EU verschillende gerechten bereidt, wil je wellicht alles tegelijk serveren. In dat geval komt de Sync-optie goed van pas. De airfryer regelt daarmee dat alle etenswaren tegelijk klaar zijn. Creëer zo in één keer een volle tafel! Verder levert de fabrikant een speciale thermometer mee. Prik die in het vlees, waarna de airfryer zorgt voor een perfecte bereiding. Schoonmaken kost na afloop weinig tijd, want alle losse onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Ninja ontwikkelt met zijn AF300 eventueel ook nog een kleinere (en goedkopere) airfryer met een dubbele pan.

0

Powered by

logo

Princess 182068

Hoewel je voor de Princess 182068 niet de hoofdprijs betaalt, haal je met dit product een krachtige airfryer in huis. Dit keukenapparaat ondersteunt een vermogen van 2400 watt. Elke pan is goed voor een inhoud van vier liter. Kortom, daarin passen flink wat bitterballen en frietjes! Je stelt voor iedere kookzone de gewenste temperatuur en kooktijd in. Selecteer hierbij een waarde van ergens tussen de 80 en 220 graden. Handig zijn de acht voorinstellingen voor patat, vis, garnalen, pizza, kip, cake en gedroogd fruit. Hierdoor kan het eigenlijk niet misgaan!

De Princess 182068 heeft een sync-functie. Zo maak je verschillende gerechten op hetzelfde tijdstip klaar. Beide pannen hebben een antiaanbaklaag, zodat etensresten zich niet zo goed kunnen hechten. Bovendien doe je de pannen en roosters probleemloos in de vaatwasser. Benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers? Lees dan deze reviews van verschillende Kieskeurig.nl-bezoekers. Met een gemiddelde beoordeling van een 8,5 valt deze airfryer bij meerdere testers goed in de smaak.

0

Powered by

logo

Lees ook: Altijd vers brood in huis: de airfryer als thuisbakkerij

Nedis KAAF320BK

De Nedis KAAF320BK is een betaalbare airfryer met veel mogelijkheden. Zo heeft deze keukenhulp tien voorprogrammeerde kookfuncties. Bereid bijvoorbeeld eenvoudig een lekkere kip, biefstuk of pizza. Dankzij een ruime inhoud van 4,2 liter per pan maak je tegelijkertijd heel wat porties klaar. Boven op de behuizing zit een overzichtelijk bedieningspaneel. Kies daarmee voor de rechter- en linkerkookzone de gewenste instellingen. Via de Smart Finish-knop regelt de KAAF320BK dat verschillende gerechten exact op hetzelfde moment klaar zijn. Voor een grote (vrienden)groep komt de Match Cook-knop goed van pas. Gebruik zo voor beide kookzones dezelfde instellingen om bijvoorbeeld één grote lading patat te bereiden.

Deze airfryer heeft  een bereik van minimaal 50 en maximaal 200 graden. Met een vermogen van 2600 watt is dit apparaat behoorlijk krachtig. Handig is de timerfunctie van zestig minuten. Doe voorafgaand aan een EK-wedstrijd alvast snacks in beide pannen en geniet tijdens de rust van krokante hapjes. Deze airfryer heeft namelijk een timerfunctie van zestig minuten. Een nuttige optie is dat je via een kijkvenster de etenswaren in de gaten kunt houden. Voorkom zo bijvoorbeeld dat er friet of bittergarnituur aanbrandt.

0

Powered by

logo

Tomado TAF8001B

Op zoek naar een airfryer met een dubbele pan voor minder dan honderd euro? De Tomado TAF8001B is momenteel erg goedkoop. Ondanks de lage aanschafprijs hoef je geen concessies te doen. Dankzij een totale inhoud van acht liter maak je voor meerdere personen tegelijk eten klaar. Volgens de fabrikant bak je in elke pan probleemloos 800 gram patat. Naast heteluchtfrituren kun je met de TAF8001B braden, roosteren, grillen, bakken en opwarmen.

Bij patat, bitterballen en andere gerechten is het soms nodig om de pan even op te schudden. Deze airfryer geeft hiervoor een signaal, zodat je deze taak niet kunt vergeten. Net als duurdere modellen heeft ook dit exemplaar een synchroniseerfunctie. Kortom, beide gerechten zijn tegelijk (eet)klaar. Verder kun je een timer van maximaal zestig minuten activeren. Daarmee stel je het bereiden van maaltijden enige tijd uit. Klaar met eten? Doe de losse onderdelen dan gewoon in de vaatwasser.

0

Powered by

logo

Meld je aan en ontvang het Airfryerwijzer Eindrapport 2024

Door het invullen van jouw naam en e-mailadres meld je je aan voor ontvangst van de Kieskeurig.nl Airfryerwijzer-resultaten. Tevens ben je ingeschreven voor de Kieskeurig.nl nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten