Nieuwe game-controller beschikt over ingebouwd display

© PXimport

Nieuwe game-controller beschikt over ingebouwd display

Spelcomputer & games

Geplaatst: 15 januari 2023 - 13:02

Aangepast: 19 januari 2023 - 09:39

Redactie

Tijdens de CES 2023-beurs heeft Asus een speciale controller getoond. Deze controller, die wordt uitgebracht onder de ROG (Republic of Gamers)-vlag beschikt namelijk over een klein display waarop statistieken of info getoond wordt.

De controller die Asus presenteert is een Xbox-controller, die je desgewenst ook aan je pc koppelt. De controller oogt als een Xbox-controller dankzij de vormgeving en het logootje. Het verschil wordt echter gemaakt door een klein display aan de voorzijde.

De controller is getoond tijdens de CES 2023, een enorme elektronicabeurs in de VS. Wanneer de controller precies beschikbaar is, is nog onbekend. Hoe de controller er in praktijk uit ziet kunnen we wel al laten zien.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000