De iPhone 5 zal ondersteuning gaan krijgen voor 4G-netwerken. Dit beweert marktanalist Ashok Kumar van href="www.rodmanandrenshaw.com">Rodman & Renshaw</a> tegenover <a href="http://www.telegraaf.nl/digitaal/7713925/___Nieuwe_iPhone_ondersteunt_4G___.html?sn=digitaal">De Telegraaf</a>. Hiermee zou het toestel de eerste mobiele telefoon van Apple worden die dit netwerk ondersteunt.

Ben je op zoek naar het laatste nieuws over de iPhone 5? Kijk dan hier!

De verstap naar chipfabrikant Qualcomm heeft volgens de analist ondermeer te maken met het in laten bouwen van chips die geschikt zijn voor dit netwerk. De iPhone 5 wordt gebouwd door Foxconn Electronics, die ook eerdere modellen van de iPhone maakte.

Kumar doet daarnaast in De Telegraaf ook de uitspraak dat Apple in januari met een nieuw type iPad met een 7-inch scherm komt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000