Verberg je vensters met één sneltoets

© Andreas Prott - stock.adobe.com

Verberg je vensters met één sneltoets

Desktops & monitoren

Geplaatst: 7 januari 2023 - 09:01

Redactie

Via een toetscombinatie kun je in Windows direct al je vensters minimaliseren en je desktop tonen. Dat kan handig zijn als je er bijvoorbeeld iemand je kantoor in loopt terwijl je met andere zaken bezig bent.

Met de toetscombinatie Windowstoets + D worden in een klap alle programma’s in Windows geminimaliseerd en je bureaublad getoond. Door nog een keer op de sneltoets te drukken worden de vensters weer teruggezet in hun oorspronkelijke staat.

Windows beschikt over veel toetscombinaties. Bijvoorbeeld om je beeld te kantelen op een specifieke manier, te schakelen tussen programma’s (alt+tab) of programma’s af te sluiten (alt+F4). In ons overzicht zie je alle beschikbare Windows-toetscombinaties.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000