Samsung Galaxy S2: 20 miljoen keer verkocht

Samsung Galaxy S2: 20 miljoen keer verkocht

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 februari 2012 - 09:29

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:20

Hoewel de speculaties over de Samsung Galaxy S3 nog steeds in volle gang zijn (juli wordt nu geroepen), doet Samsungs huidige topmodel nog steeds goede zaken en heeft de verkoop de mijlpaal van 20 miljoen bereikt.

Slechts een paar maanden terug, in september, stond het aantal verkochte exemplaren op 10 miljoen. De Samsung Galaxy S2 werd in april geïntroduceerd en heeft dus in minder dan een jaar meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. De voorganger, de Galaxy S staat momenteel op 22 miljoen maar gezien de veel snellere groei van de S2 zal dat aantal snel voorbijgestreefd worden.


ICS voor Samsung Galaxy SII

Zo'n mijlpaal zo natuurlijk mooi gevierd kunnen worden door het eindelijk uitbrengen van ICS (Android 4) voor de Samsung Galaxy S2-gebruikers. Naar verluidt is er al een tweede bèta uitgelekt dus hopelijk hoeft het nu niet meer lang te duren.

[Via: Engadget]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000