JBL Tour One M2: oortjes met touchscreen

© PXimport

JBL Tour One M2: oortjes met touchscreen

Audio

Geplaatst: 30 augustus 2022 - 12:36

Aangepast: 25 november 2022 - 11:45

Joris Peterse

JBL heeft nieuwe audioproducten aangekondigd. Naast een soundbar, koptelefoon en kleine draagbare speakertjes vallen de bluetooth in-ears het meest op. De JBL Tour Pro 2 beschikt namelijk over een klein touchscreen op het oplaaddoosje.

In totaal kondigde JBL een viertal producten aan en een reeks soundbars. De soundbars (Bar 1000, Bar 800, Bar 500 en Bar 300) beschikken over Dolby Atmos-geluidskwaliteit en surroundsound, die onder meer met een app te configureren zijn. Prijzen lopen op van 399 tot 1149 euro voor de duurste Bar 1000-uitvoering.

De andere producten zijn twee draagbare bluetooth-speakers (JBL Go 3 en JBL Clip 4 Eco) en een bluetooth-koptelefoon. De JBL Tour Pro 2-koptelefoon beschikt over bluetooth 5.3-ondersteuning, waardoor hij later bluetooth LE ondersteunt, wat hoge geluidskwaliteit en laag energieverbruik waarborgt. Bovendien volgt de koptelefoon de eerste generatie van de JBL Tour Pro op, die eerder een goede indruk achterliet tijdens de vergelijkende test van bluetooth-koptelefoons met ruisonderdrukking.

JBL Tour One M2

Het meest valt de JBL Tour One M2 op. Deze bluetooth in-ears beschikken over een oplaaddoosje met een 1,45 inch schermpje. Dit scherm kun je gebruiken om bijvoorbeeld de ruisonderdrukking en omgevingsgeluidmodus in- en uit te schakelen of de muziek te bedienen. Ook kun je meldingen zien en je oortjes personaliseren. Zonder dat je je smartphone en app hiervoor nodig hebt.

© PXimport

Beschikbaarheid

De JBL Go 3 en Clip 4 zijn beschikbaar vanaf december voor respectievelijk 40 en 60 euro. De JBL Tour Pro 2 koptelefoon is vanaf januari verkrijgbaar voor 250 euro, de Tour One M2 in-ears komen gelijktijdig uit voor 300 euro.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000