Zo ziet de Google Pixel Watch er uit

Zo ziet de Google Pixel Watch er uit

Geplaatst: 26 september 2022 - 13:57

Aangepast: 26 september 2022 - 14:34

Joris Peterse

Ondanks dat de Pixel Watch nog niet officieel is aangekondigd heeft Google vast een video op YouTube gezet waarin de smartwatch te zien is. Op 6 oktober wordt de Google Pixel Watch aangekondigd, maar het is nog maar de vraag of deze ook officieel in Nederland uitgebracht wordt.

De komst van een smartwatch van Google hing al jaren in de lucht. Google heeft met Wear OS een besturingssysteem dat de concurrentie met de Apple Watch aan moet gaan. Tot dusver is het echter vooral Samsung dat smartwatches uitbrengt met Wear OS.

Tijdens een evenement op 6 oktober doet Google nieuwe apparaten uit de doeken, waaronder nieuwe smartphones en deze Pixel Watch. Om mensen vast warm te laten lopen voor de nieuwe smartwatch heeft Google een filmpje online gezet waarin de Pixel Watch te zien is.

Watch on YouTube

De details van de Pixel Watch moeten nog bekendgemaakt worden, maar het filmpje verklapt dat Fitbit-gezondheidsmeting aan boord zit. Ook het bandje lijkt identiek aan die van een Fitbit-smartwatch. Dat Fitbit geïntegreerd wordt in een Google-smartwatch is niet verwonderlijk, aangezien Fitbit overgenomen is door Google.

Beschikbaarheid Pixel-apparaten

Tot dusver is er nog niks bekendgemaakt over de prijs en beschikbaarheid van de smartwatch. Ook is het nog niet duidelijk of de Pixel Watch in Nederland wordt uitgebracht. Tot dusver heeft Google zijn Pixel-apparaten steevast niet officieel in Nederland in de verkoop gedaan. Dat weerhoudt veel webshops er overigens niet van om de Pixel-producten ook hier te verkopen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000