QWIC e-bike kopen

Elektrische fiets

Geplaatst: 20 mei 2019 - 05:55

Aangepast: 19 september 2022 - 12:39

De elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen ontwikkelt QWIC van begin tot eind helemaal zelf in Amsterdam. Een sterk staaltje Dutch Craftmanship, noemt de fabrikant dat! Zodoende zijn de e-bikes van QWIC voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten, zoals een lichtgewicht aluminium frame met inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid.

Autovrije steden

Onze steden worden steeds drukker. Zodoende ontstaan er steeds meer verkeersproblemen, die ook de druk op het milieu vergroten. Het is tijd voor duurzaam transport, zoals de e-bike! Zeker aangezien verreweg de meeste autoritten korter dan 20 kilometer zijn. Een afstand waar je met een elektrische fiets natuurlijk om lacht! QWIC zet zich in voor een toekomst met autovrije steden. De e-bikes van de fabrikant bieden zodoende een serieus alternatief voor de auto. Zelf ervaren? Bij alle QWIC dealers kun je terecht voor een gratis proefrit.

De vier series van QWIC

De QWIC Performance

De QWIC Performance is gemaakt voor de veeleisende, sportieve fietser. Het is de krachtigste e-bike in de collectie. Je fietst er dagelijks comfortabel mee naar je werk. Binnen de Performance-serie kun je kiezen tussen een middenmotor of achtermotor. De motoren zijn te combineren met verschillende transmissies, bijvoorbeeld derailleur versnellingen of traploos schakelen. De Performance e-bikes zijn ook stijlvol, zo is de accu verplaatst van de bagagedrager naar het frame. Binnen deze serie vind je trouwens ook de Performance RD10 Speed: de speed pedelec van QWIC.

De QWIC Premium

Bij de QWIC Premium staan design en comfort voorop. De e-bikes combineren een moderne, stoere uitstraling met hoogwaardige componenten, zoals een aluminium frame. QWIC spreekt over lifestyle-fietsen met verschillende soorten ondersteuning. Hierbij heb je de keuze uit twee verschillende middenmotoren of een naafmotor in het voorwiel. De QWIC Premium elektrische fietsen zijn geschikt voor zowel stedelijk gebruik als voor woon-werkverkeer.

De QWIC Urban

De Urban is de elektrische stadsfiets van QWIC. De Urban-serie bestaat uit vier e-bikes met een stoer karakter. De fietsen beschikken over een in het frame geïntegreerde accu, die uitneembaar is. Tevens zijn alle modellen uitgevoerd met een bagagedrager en optioneel uit te voeren met een voordrager. De e-bikes beschikken over zowel een rotatie- als krachtsensor, die in te stellen zijn naar jouw wens. Ook kun je via een app op je smartphone alle informatie bekijken en je fiets bedienen.

De QWIC Compact

QWIC maakt ook een elektrische vouwfiets: de Compact. Deze kleine maar krachtige fiets neem je gemakkelijk mee. Zodoende is de Compact ideaal om het laatste stukje van je woon-werkverkeer mee af te leggen, bijvoorbeeld vanaf het station. Daarnaast kun je de e-bike goed recreatief gebruiken bij de boot of camper. Opgevouwen heeft deze fiets een afmeting van 104x40x70 centimeter. De Compact FN7.2 is meerdere keren uitgeroepen tot de beste elektrische vouwfiets van het jaar.

De naam van de e-bikes

Binnen de hiervoor beschreven series van QWIC zijn er verschillende modellen te onderscheiden. Neem bijvoorbeeld de Performance MN380. Waar komt deze naam vandaan? De afkortingen van QWIC e-bikes staan voor de eigenschappen van de elektrische fiets. Zo staat de naam van de Premium MN7 voor Mid Engine (middenmotor), Nexus Shimano met 7 versnellingen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000