Wat wil jij weten over warmtepompen? Meld je nu aan voor de gratis livestream!

© Grassetto

Wat wil jij weten over warmtepompen? Meld je nu aan voor de gratis livestream!

Klimaatbeheersing

Geplaatst: 8 december 2022 - 11:31

Aangepast: 16 december 2022 - 08:38

Eline Sips

Dit najaar doen we er met zijn allen alles aan om flink te besparen op onze energiekosten, maar tegelijkertijd kijken we ook alvast vooruit. Bij ID.nl merken we dat veel gebruikers zich inlezen in langetermijnoplossingen zoals de warmtepomp. Om die oriëntatie toegankelijker te maken, beantwoorden we op 15 december al jullie vragen over de (hybride) warmtepomp tijdens een interactieve online kennissessie.

De interactieve kennissessie vindt plaats op donderdagavond vanaf 19.30 uur en is volledig gratis te volgen. In anderhalf uur tijd beantwoorden onze experts al jullie vragen over warmtepompen. Want wat is een hybride pomp eigenlijk? En is vloerverwarming echt noodzakelijk? Hoe zit het met het energieplafond en de prijzen die daarbij komen kijken; is het nog wel rendabel om een warmtepomp aan te schaffen?

Door je van tevoren aan te melden, verzeker je jezelf van een plekje in de livestream en ontvang je de link naar ons speciale kanaal direct in je mailbox. Het is vanaf dat moment ook alvast mogelijk om je vragen direct in te sturen via de link in de bevestigingsmail.

Meld je aan via onderstaand formulier!

View post on LinkedIn

Over de experts

Tijdens de livestream worden kijkersvragen beantwoord door experts in de studio. De eerste expert is Jan van Rooijen, oprichter van Warmtepompvergelijker.nl. Met dit onafhankelijke vergelijkingsplatform heeft hij de afgelopen jaren al duizenden consumenten geholpen in hun oriëntatie op een warmtepomp. De belangrijkste vraag ('Is een warmtepomp in mijn situatie wel een goede keuze?') wordt via de vergelijker direct beantwoord. Jan kan je verder alles vertellen over isolatie, het gebruik en de terugverdientijd van een warmtepomp.

De tweede expert is een warmtepompinstallateur die wekelijks warmtepompen door heel Nederland installeert. Hij komt over de vloer bij allerlei gebruikers en heeft inmiddels elke situatie en type warmtepomp al een keer voorbij zien komen. Hij beantwoordt dan ook al jullie vragen over de techniek, maar hij weet ook wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van een woning en de daadwerkelijke installatie. Twijfels tussen verschillende typen warmtepompen? Deze man kan je vragen hoe dan ook beantwoorden!

Zien we je 15 december online?

View post on LinkedIn

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000