Meld je gratis aan voor de livestream Energie besparen op donderdag 20 oktober om 19:30

Meld je gratis aan voor de livestream Energie besparen op donderdag 20 oktober om 19:30

Geplaatst: 19 oktober 2022 - 07:29

Aangepast: 22 september 2023 - 04:55

Mark Gamble

Energiebesparing is hét onderwerp van dit moment. Maar hoe bespaar je eigenlijk? Waar moet je op letten en wat moet je wel (of juist niet) doen? Je komt dit en nog veel meer te weten tijdens onze interactieve ID.nl-livestream op 20 oktober om 19:30. Zet deze datum alvast in je agenda.

Door de uit de pan gerezen energiekosten zet je natuurlijk alles op alles om zo weinig mogelijk stroom of gas te gebruiken. Maar het is lang niet zo vanzelfsprekend welke maatregelen je kunt nemen. In onze interactieve livestream gaan we je dat vertellen.

Livestream

Op donderdag 20 oktober om 19:30 presenteert Kirsten Verdel de livestream Energie besparen. Tijdens de uitzending vertellen we je alles over de huidige energiemarkt, geven we je tips en adviezen die écht werken en helpen we je het juiste energiecontract te kiezen.

Interactief: jij bepaalt de onderwerpen

De livestream is interactief en dat betekent dat jij bepaalt waar we het over gaan hebben. Twijfel je tussen inductie en gas? Wil je meer weten over elektrisch stoken? Of ben je benieuwd waar de meeste warmte weglekt uit een jaren ’30-woning? Stel je vraag in de chat en we bespreken het antwoord live in de uitzending.

Wat kun je verwachten?

  • We beginnen de livestream met het onderwerp energiecontracten. Zit je vast, of variabel? Wat moet je doen? Is een dynamisch contract wellicht iets voor jou? We bespreken de verschillende mogelijkheden en beantwoorden jouw vragen.

  • Om te kunnen besparen, is inzicht in je energieverbruik essentieel. Maar hoe krijg je jouw verbruik zo goed mogelijk in kaart? En hoe spoor je sluipverbruik op? We leggen het volledig aan je uit.

  • En natuurlijk het allerbelangrijkste: waar kan je nu écht besparen? Hartstikke leuk die tochtstrips en radiatorfolie, maar wat levert dat concreet op? En wat zijn de minder voor de hand liggende ingrepen, die toch een enorme impact kunnen maken? We zetten het overzichtelijk voor je op een rij.

Schrijf je gratis in

Meld je gratis aan voor de interactieve livestream om verzekerd te zijn van een plek en de mogelijkheid om je vraag te stellen. Je ontvangt de link naar de livestream in je mailbox. Bovendien ontvang je na de uitzending gratis een digitaal naslagwerk waarin je alle besproken tips kunt terug lezen. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis toegang tot onze online Tech Academy-cursus Automatisch energie besparen ter waarde van € 29,95.

Schrijf je hier gratis in om verzekerd te zijn van een plek en ontvang instructies om mee te doen vanaf een smartphone, tablet en/of laptop.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000