Zet uw PC en notebook in de turbostand

Hebt u een oudere pc en wilt u deze een enorme oppepper geven? Het vervangen van de harde schijf door deze supersnelle Samsung 850 Pro SSD is dé meest effectieve manier om uw computer te verjongen!

Er zijn eigenlijk geen argumenten om niet voor een SSD te gaan, want zelfs oudere computers en notebooks knappen er enorm van op. Het bijzondere van de 850 Pro is bovendien dat deze over het bij Samsung in eigen huis ontwikkelde 3D V-NAND-flashgeheugen beschikt. Hiermee kan meer data op een kleiner oppervlak worden bewaard, schiet de snelheid omhoog, is de SSD een stuk zuiniger en gaat deze ook nog eens veel langer mee.

 

Migratie
Wie denkt dat bij een overstap naar een SSD alles opnieuw moet worden geïnstalleerd, heeft het mis. De 850 Pro komt inclusief het slimme Samsung Data Migration. Hiermee kunnen alle bestanden van de huidige harde schijf – inclusief besturingssysteem – op de juiste manier veilig worden overgezet. Daarna neemt de SSD de oorspronkelijke plek in van de harde schijf.

Bij notebooks zal door het ontbreken van extra SATA-aansluitingen de SSD vaak eerst via usb moeten worden ingeprikt, bijvoorbeeld middels de behuizing van een externe harde schijf. De procedure is echter hetzelfde: migreren, omwisselen, klaar! Hou er wel rekening mee dat schroefjes of een los SATA-kabeltje niet bij de 850 Pro zijn inbegrepen.
 

Pure winst
Wat levert overstappen naar de 850 Pro op? Afgelopen mei testte Computer!Totaal 12 bekende SSD’s. Voor systemen met een SATA 6Gbit/s interface was de Samsung 850 Pro niet alleen de snelste SSD, maar ook de winnaar van de test. Dat vertaalt zich in de praktijk naar een computer die veel sneller opstart, veel vlotter uit de slaapstand komt en die voor het laden van programma’s of grote bestanden aanzienlijk minder tijd nodig hebt.

Met het eveneens meegeleverde Samsung Magician kan informatie over de ‘gezondheid’ van de SSD worden gecheckt, gekeken worden of deze juist staat ingesteld en een benchmark worden uitgevoerd. Hier kan ook worden gekozen voor de speciale RAPID-Mode waarbij een deel van het werkgeheugen van de computer als supersnelle cache fungeert van de SSD.

De 850 Pro is ontwikkeld om probleemloos 10 jaar lang dagelijks 40 GB (!) aan gegevens weg te schrijven. Om deze uitspraak te onderbouwen, geeft Samsung daarom 10 jaar garantie op de 850 Pro. Zwart op wit.


 

Aanbieding
Bestel nu de Samsung 850 Pro 256GB SSD, inclusief de nieuwe Turbo Computergids. U betaalt bij Hubbit voor dit pakket geen € 169,- maar slechts € 134,95. Met de tips en workshops uit de Turbo Computergids (t.w.v. 9,95) maakt u uw computer en mobiel niet alleen sneller, maar ook beter én veiliger maakt. Prijzen zijn inclusief btw en er zijn geen verzendkosten. Op = op.

 

De Samsung 850 Pro 256GB SSD bevat:

  • Interne SSD harde schijf

  • Capaciteit: 256 GB

  • 2,5" SATA III

  • 3D V-NAND technologie

  • Handleiding

  • Uitstekende software voor migratie en beheer

  • Mogelijkheid tot full-disk 256-bit AES encryptie

  • 10 jaar garantie

  • Testwinnaar Computer!Totaal mei 2016

  • Inclusief de special TURBO t.w.v. € 9,95

 

GA SNEL NAAR WWW.HUBBIT.NL

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000