Teufel geeft bestolen Beats By Dre-eigenaren koptelefoon

© PXimport

Teufel geeft bestolen Beats By Dre-eigenaren koptelefoon

Geplaatst: 7 februari 2012 - 15:54

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Teufel zal bestolen eigenaren van een Beats By Dr. Dre-koptelefoon gratis van een nieuwe hoofdtelefoon voorzien. De PR-stunt is een reactie op de diefstallen die er vooral in Zoetermeer en Den Haag zouden plaatsvinden.

Verschillende media berichten deze week dat mensen op straat worden beroofd van hun Beats By Dr. Dre-koptelefoon. Zo zouden jongeren in onder andere Zoetermeer en Den Haag van deze populaire gadget zijn beroofd door kinderen van tussen de 12 en 15 jaar.

Aangifte

"Omdat een nieuwe Dr. Dre veel geld kost, maar muziek luisteren op straat nu eenmaal wel een koptelefoon vereist, komt Teufel Audio de slachtoffers graag tegemoet. Doe aangifte van deze diefstal en je krijgt van Teufel een nieuwe koptelefoon", aldus de Duitse fabrikant in het persbericht.

Teufel voorziet de gedupeerden uiteraard wel van een koptelefoon uit het eigen assortiment, te weten de Aureol Massive. "Geen hoogstaand design, maar de Aureol Massive staat wel voor goede geluidskwaliteit", aldus Teufel. De actie loopt tot en met 13 februari.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000