Kom naar de E-bike Experience Day: zaterdag 3 juni 2023

© René Schmidt - photoschmidt 2020

Kom naar de E-bike Experience Day: zaterdag 3 juni 2023

Geplaatst: 30 mei 2023 - 07:39

Aangepast: 22 september 2023 - 04:52

Mark Gamble

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe e-bike of ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en modellen op het gebied van de elektrische fiets? Kom dan naar de Kieskeurig.nl E-bike Experience Day! Op zaterdag 3 juni maak je kennis met de nieuwste e-bikes, kun je al je vragen stellen aan de aanwezige fabrikanten en is er de mogelijkheid om testritten te maken. Meld je nu GRATIS aan!

Als je wilt weten welke e-bike het beste bij jou past, dan wil je zoveel mogelijk fietsen natuurlijk ook zelf kunnen zien en uitproberen. En dat kan: op de Kieskeurig.nl E-bike Experience Day op zaterdag 3 juni 2023 kun je een groot deel van de geteste fietsen uit de E-bike Duurtest van begin dit jaar met eigen ogen bekijken en een proefrit maken op een van de modellen.

Maar er is meer! Je kunt ook terecht bij de deelnemende e-bikemerken die met een stand te vinden zijn op het buitenterrein. Hier kun je aan de experts al je brandende vragen stellen en de fietsen van dichtbij bekijken. Wie weet vind je op deze dag jouw droomfiets wel!

Wat kun je nog meer verwachten?

Naast de stands van alle deelnemende fabrikanten kun je verschillende e-bikes ook aan een test onderwerpen. Speciaal voor deze dag wordt een korte fietsroute uitgestippeld zodat je de fietsen ook echt zelf kunt testen. En dat is natuurlijk helemaal toepasselijk op zaterdag 3 juni, want het dan namelijk ook Wereld Fietsdag!

Bijzondere locatie

Bovendien is de locatie van de E-bike Experience Day niet zomaar een locatie. Het is namelijk het pand van Kieskeurig.nl zelf! Dus je kunt ook meteen een kijkje achter de schermen nemen in ons nieuwe kantoor. En natuurlijk staat de koffie en wat lekkers voor je klaar om je energie tijdens deze inspirerende dag op peil te houden. Na afloop van deze bijzondere dag laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan: je ontvangt een leuke attentie in de vorm van een goodiebag (waarde 25 euro).

Tijdslots en tickets

Toegang tot de Kieskeurig.nl Experience Day is GRATIS. Omdat we graag iedereen de ruimte willen bieden om rustig vragen te kunnen stellen en voldoende tijd willen geven voor het maken van een proefrit op een van de e-bikes, is de dag ingedeeld in drie tijdslots: van 10:00 tot 11:30, van 12:00 tot 13:30 en van 14:00 tot 15:30. Kies bij het registreren van je ticket(s) meteen voor het gewenste tijdslot.

Ga voor meer informatie over de deelnemende fabrikanten en het bestellen van je ticket naar https://www.kieskeurig.nl/e-bike-experience-day-2023

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000