Winactie: Win een warmtedeken, getest in de kou

Winactie: Win een warmtedeken, getest in de kou

Geplaatst: 18 oktober 2022 - 12:02

Aangepast: 25 oktober 2022 - 06:51

Redactie

Om energiekosten te besparen zonder dat je in de kou zit kan een warmtedeken uitkomst bieden. In deze video gaan we op onderzoek uit: wat is de beste elektrische deken? Niet alleen gaan we op onderzoek uit, ook is er een actie om een Navaris-warmtedeken te winnen.

Hoe je de warmtedeken van Navaris kunt winnen komt aan bod in onze video, waarin we je tevens alles uitleggen over warmtedekens, warmtekussens en zelfs voeten- en handwarmers. In deze video worden twee notoire koukleumen uitgedaagd. Zo beantwoorden we de vraag wat de beste verwarming is voor een avondje Netflix op de bank.

Een warmtedeken of -kussen is een energiezuinige oplossing om toch warm op de bank te kunnen zitten, zonder dat je de hele kamer of huis warm hoeft te stoken. Dat scheelt behoorlijk in de energiekosten. Alhoewel het wellicht praktischer blijft om de kamer te verwarmen wanneer er vrienden of familie op bezoek komen.

Watch on YouTube

Vind je deze video en winactie leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000