Word op je eigen manier wakker met Alarmy

© PXimport

Word op je eigen manier wakker met Alarmy

Software

Geplaatst: 27 oktober 2017 - 03:49

Aangepast: 24 november 2022 - 12:46

Redactie

Ben jij ook zo iemand die erg moeilijk uit bed te krijgen is? Er zijn verschillende wekker apps verkrijgbaar, maar Alarmy is heel handig als je echt motivatie nodig hebt om je bed uit te komen.

Als je lastig wakker te krijgen bent, of als je gewoonweg weigert om je bed uit te komen en alleen maar steeds op de snooze-knop drukt, is Alarmy echt iets voor jou. Deze app heeft namelijk een aantal functies die je dwingen om je bed uit te komen.

Foto maken

Een van de functies die ervoor zorgen dat je echt zult opstaan, is de fotofunctie. Bij het instellen van de app maak je een foto van een bepaald object of een bepaalde plek in je huis. Vervolgens kun je ervoor zorgen dat het alarm alleen gedempt kan worden door er opnieuw een foto van te maken.

Daarom is het van belang dat je een object kiest dat niet in je slaapkamer staat. Om het alarm te laten ophouden zul je dan je bed uit moeten en met de camera van je telefoon in de weer moeten. Dan ben je vanzelf meteen wakker.

Schudden

Met een beetje beweging word je op een gezonde manier wakker. Alarmy heeft ook een functie waarmee je kunt instellen hoeveel keer je flink met je telefoon moet schudden om het alarm te laten ophouden.

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

Rekenen

Misschien ben je lichamelijk wel wakker, maar ben je nog erg slaperig en eigenlijk niet klaar om je bed uit te komen. Ook hier heeft Alarmy een oplossing voor. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om het alarm uit te schakelen door een rekensom op te lossen. Kies hoeveel sommen je moet oplossen om het gerinkel te laten stoppen, en kies tevens de moeilijkheidsgraad.

Voor Android en iOS

Alarmy is beschikbaar voor Android en iOS, en maakt gebruik van motivatie, lichamelijke oefeningen en mentale oefeningen om je wakker te krijgen en te houden. In tegenstelling tot gewone wekker-apps dwingt Alarmy je om echt wakker te worden zodat je niet opnieuw in slaap valt op eindeloos op de snooze-knop blijft drukken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000