Haal je nieuwjaarsdoelen dankzij Vervo

© PXimport

Haal je nieuwjaarsdoelen dankzij Vervo

Geplaatst: 9 februari 2020 - 14:46

Aangepast: 25 november 2022 - 08:34

Redactie

Het nieuwe jaar is al weer een paar weken oud. Kun jij wel een beetje hulp gebruiken bij het volhouden van je nieuwjaarsdoelen? Probeer dan de app Vervo eens. Die helpt je om een gestructureerd overzicht te maken, zodat je stap voor stap kleine overwinningen kunt vieren.

Aan de slag

Vervo is helemaal gratis. Nadat je de app op je iOS- of Android-apparaat hebt geïnstalleerd, moet je alleen nog even een account aanmaken. Vervolgens kun je meteen aan de slag. Met het plusteken centraal onderaan op de homepage stel je nieuwe doelen in. Je typt simpelweg je doel in. Bijvoorbeeld “3 kg afvallen” of “2x per week hardlopen”. Je kunt er ook gelijk een deadline aan toevoegen door de knop bij My goal has a deadline in te schakelen en een datum te kiezen. Bevestig met Confirm en Next.

© CIDimport

Doel instellen

Als je doel is ingesteld, moet je ook nog even aangeven wie je doel kan zien. Je hebt de keuze uit drie opties: Private (voor jou alleen), Friends (jij kiest wie toegang krijgt) en Public (iedereen kan alles zien). Bevestig je keuze met Next en kies daarna ook nog even een achtergrondkleur. Voltooi met Next. Desgewenst kun je ook nog drie foto’s aan je inspiratiebord toevoegen. Er zijn standaardbeeldjes maar je kunt ook eigen foto’s toevoegen. Ga verder met Next. Vervo kan je elk uur, elke dag of elke week aan je doel herinneren. Kies het aantal notificaties en voltooi met Create. Als je een deadline hebt ingesteld, krijg je nu een aftelklok te zien. Uiteraard kun je meerdere doelen aanmaken.

Doel halen

Elke keer als je de app opent, kun je per doel foto’s, taken, je progressie, interessante artikelen of boeken en gebruikers toevoegen met de vijf gekleurde icoontjes. Via Invite, Reminders en Share kun je vrienden uitnodigen, je reminders aanpassen of je doel delen. Met de More-knop bovenaan is het mogelijk om je doel aan te passen, je deadine te verlengen of je doel af te vinken. Vervo oogt mooi en werkt fijn. Om je motivatie te verhogen, is het goed om vrienden uit te nodigen.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000