Op Youtube zijn diverse ‘grootheden' te vinden, mensen die duizenden abonnees hebben. En dit zijn niet per se artiesten of filmsterren of andere mensen die in real life ook beroemd zijn. Integendeel: op Youtube kan iedereen een ster worden. Zoals KipKay.

KipKay heeft al jaren een van de leukste kanalen op het gebied van technische doe-het-zelffilmpjes: KipKays Hacks, Pranks & How-to, te vinden op www.youtube.com/user/kipkay. Met meer dan 400.000 abonnees is hij een van de grotere jongens op Youtube. En dat is niet voor niets: met behulp van zijn filmpjes kunt u leren hoe u huis, tuin, en keukenapparatuur kunt ‘hacken' om er een nieuwe functie aan te geven. Zijn meest bekeken video laat zien hoe u van een zaklamp en de laserdiode uit een dvd-brander een laserpointer maakt waarmee u op afstand een lucifer kunt laten ontvlammen en een ballon kunt laten klappen. Er zijn ook minder gevaarlijke filmpjes te vinden, waarin u bijvoorbeeld leert hoe u binnen twee minuten een blikje cola koelt of hoe u voor minder dan $ 10 zelf een onderwaterbehuizing voor een camcorder maakt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000